adicontakt Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Ce librarii de componente aveti la Sprint Layout ? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 poftiti viewtopic.php?f=13&t=49830 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Din nevoie am facu o librarie pentru un afisaj LCD 2x16 80x36m (altele au alte dimensiuni) si pentru un push-button uzual (tactil parca-i zice). Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2010 ms , astept si alti useri care au facut singuri componente sa le uplodeze aici Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 4, 2010 Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 buna,din nevoie am inceput sa fac o librarie pt un integrat shift register doar ca m-am inpotmolit la text/font,adica sa notez semnificatia pinilor ICului.nu pot sa micsorez textul sub 1,5mm.am luat o librarie gata facuta, un uC PIC si avea textul de 0,5mm.am copiat acest text sperand ca il modific si va fi in regula,dar din pacate nu,in momentul cand incercam sa editez si-a schimbat marimea la 1,5mm :( cum as putea obtine sa micsorez fontul? Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Ca sa nu mai deschid alt topic, intreb aici.Vreau sa scot componentele create de mine in Sprint Layout5 si nu reusesc.Nu le gasesc in folderul unde este instalat programul. Am cautat sa nu fie ascunse, nu sunt.Daca cineva stie, il rog sa-mi spuna si mie.Vreau sa re-instalez Windows-ul si nu vreau sa pierd componentele create de mine.Multumesc. Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 copie din program files tot programul pe alta partitie. eu asa am facut si acuma nici numai trebuie sa il instalez , il plimb si pe stick Link spre comentariu
BodoRF Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 buna, din nevoie am inceput sa fac o librarie pt un integrat shift register doar ca m-am inpotmolit la text/font,adica sa notez semnificatia pinilor ICului.nu pot sa micsorez textul sub 1,5mm. am luat o librarie gata facuta, un uC PIC si avea textul de 0,5mm.am copiat acest text sperand ca il modific si va fi in regula,dar din pacate nu,in momentul cand incercam sa editez si-a schimbat marimea la 1,5mm :( cum as putea obtine sa micsorez fontul? Vezi la: Options/General Settings/debifeaza Limit text height Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Daca are cineva desenat, in Sprint Layout, circuitul TDA 1557Q, capsula SOT 141, as dori si eu fisierul Makros daca aveti acest CI in librarie.Vreau sa folosesc acest amplificator la un mini radio FM realizat cu ajutorul blocului radio AM/FM din casetofoanele auto.Multumesc Link spre comentariu
nekkerman Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Sa iti fie de folos...Cu stima! Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Daca desenez un cablaj in Sprint Layout si apoi bifez Ground Plane, imi acopera automat locul liber dupa cablaj cu un plan de masa. Selectez distanta planului de masa fata de trasee, fac decupaje in planul de masa, DAR intrebarea mea este: Cum pot conecta terminalele pieselor care trebuiesc conectate la masa, la acel Ground Plane? Am tot incercat dar nu reusesc. Poate cineva stie si imi explica si mie. Multumesc anticipat. L.E. Am "depistat" ce trebuie sa fac ca sa conectez terminalul unei piese la Ground Plane [masa]. Atasez componentele, desenez traseele si selectez Ground Plane: Conectare plan de masa la terminale piese 2.jpg[/attachment] Asa arata componentele dupa conectate la Ground Plane: [attachment=0]Conectare plan de masa la terminale piese 3.jpg[/attachment] Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Apelez din nou. Are cineva in librarie fisierul Makros, in Sprint Layout, al circuitul TDA 7386 [TDA 7388] in capsula FLEXIWATT 25 ?Vreau sa refolosesc acest integrat, este un 4 x 40W Quad Bridge Car Radio Amplifier.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
nekkerman Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Am "facut" la repezeala fisierul "makros", succes! Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum