Maricel Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Vă salut! Problema cu aceată maşină de spălat este următoarea: funcţionează face programul selectat, dar într-un timp mai mare cu circa 1 oră faţă de cum arată programul 43 minute pe afişajul electronic, de exemplu mai are 1 minut până la terminare( aşa îmi arată afişajul) şi de aici mai durează 1 oră până se termină programul. Am verificat placa electronică şi nu am găsit nimic defect. Vă rog să mă ajutaţi cu un sfat, idee. M-ai vreau să precizez faptul că temperatura mediului ambiant unde se spală este de 11 -13 grade, oare să influenţeze durata de încălzire a apei programul? Vă mulţumesc! Link spre comentariu
YO2LFF Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Verifica evacuarea apei.In primul rand filtrul, care poate fi plin cu monede, agrafe, etc. si ingreuneaza evacuarea.Apoi vezi pompa. Ea trebuie sa se invarta usor, sa nu aibe joc(radial) in lagare, sa fie etans.Normal, apa trebuie sa curga in suvoi gros cat furtunul si cu presiune. Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Salut ,in rest masina face programul complect?(schimba apa)?Daca nu schimba apa problema este de la rezistenta .Cel mai simplu vezi daca este cald hubloul. Link spre comentariu
Maricel Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 Da face tot programul (schimbă apa....hubloul este cald),am verficat şi filtrul nu sunt probleme, axul pompei de evacuare se învârte uşor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum