Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema display lcd LG L204WT.

crisprodigy

Postări Recomandate

De cateva zile incoace,display-ulului ii ia foarte mult timp pana sa se deschida,asta dupa ce actionez butonul On/Off,lucru ce m-a facut sa-l las deschis si sa activez optiunea "Turn off monitor - after 1 minute" inainte de a ma culca,pleca,etcetera.Astazi,m-am pregatit de somnul de dupa-amiaza,iar din pura sila am apasat butonul pentru a-l inchide.Dupa ce m-am trezit,am vrut sa il deschid,dar se pare ca el nu a mai vrut... :)L-am demontat,iar pe placuta cu butoanele On/Off ,Menu si celelalte,este o piesa (nu stiu care din ele) ce tauie (tziuie) intr-un mod intermitent,asemanator cu sirena Salvarii,Pompierilor s.a.m.d..La fel de intermitent se aprinde si Led-ul SMD in ambele lui culori si la o intensitate extrem de redusa.Sursa o are pe alta placa,separat de cea cu butoanele,am ascultat atent si acolo,iar sunetul provine din cea cu touch-urile,nu are siguranta fuzibila,am incercat sa-i dau semnal video si din mufa VGA si din cea DVI de mai multe ori permutandu-le dupa restarturile de rigoare ale calculatorului,am incercat si alt monitor,ce functiona perfect,deci nu se pune problema de a fi defecta placa video...Nu stiu ce sa-i mai fac.Iar inainte de a da niste bani la un depanator si a astepta fara calculator o perioada destul de maricica,ma gandeam sa mai incerc si altceva,dar nu stiu ce.Pe placuta cu touch-uri exista un quartz maricel...O fi de la ala? ;))Mentionez ca stau extrem de prost cu banii (lefter) si parca mai intai as cere pareri de la cineva profesionist care sa ma indrume in tentativa de a-l repara (mai am prin casa niste piese mai vechi de la diferite electronice) ,decat sa ma imprumut de bani pt a-l repara...Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crisprodigy

3

• ROBEERT

1

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Omule, parerea mea este sa-l duci la service. La nivel de incepator, nu ai sanse sa-l repari tu, sa-l strici mai tare, ai toate sansele in fata.Parerea mea. Nu te supara.

Link spre comentariu

Am inteles...Nu am de ce sa ma supar,Doamne fereste...Speram doar sa fie ceva simplu,gen un condensator busit,etc...Nu o problema mai complicata...Atat voiam.Dar,asa cum spuneti si dumneavoastra,de luni voi merge cu el la un service.

Link spre comentariu

nu va faceti iluzii prea mari...!indiferent daca este numai un condensator busit , sau este ---doamne fereste , vreun integrat prajit --- repararea aparatului tot de la 100 de ron in sus va va costa...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări