susanu_pisu Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 V-as ruga cu un sfat. Este vorba de un dvd care citeste doar trackurile. DVD-urile sau alte cd-uri(mp3, mp4), nu vrea sa le citeasca. Multumesc. Robeert: reeditat text. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 V-as ruga cu un sfat. Este vorba de un dvd care citeste doar trackurile. DVD-urile sau alte cd-uri(mp3, mp4), nu vrea sa le citeasca. Multumesc. Robeert: reeditat text. Sunt de acord cu tine, dar acel DVD cred ca a fost " botezat " si el de fabrica cu un nume si cu un model. " Ne faci si noua cunostinta cu el " ca sa stim cu ce sfaturi sa te putem ajuta??? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Dle.Remus...ORION,DVD,DS-H5A31 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Dle.Remus...ORION,DVD,DS-H5A31Poate, domnule Robeert ati vrut sa spuneti.Bun, revin asupra subiectului: incearca sa ungi putin motorasul care invarte discul. Cred ca acesta este vinovatul. Asta este boala veche la DVD-uri. Cu un spray special se pulverizeaza in gaura pe partea cu periile colectoare si sus unde vine axul ( ca sa patrunda acel lichid la lagare ). Ai grija sa nu patrunda acest lichid pe unitatea laser. Succes. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 DOMNULE ROBEERT... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Am schimbat motorul, de la alt DVD-player si acum merge perfect.Multuumesc pentru sfaturi...D-le.Robeert Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Mai 6, 2010 Autor Partajează Postat Mai 6, 2010 Ca sa nu mai deschid alt topic,am un dvd asemanator celui ORION, acesta este AKAI...imi ia CD-ul, dar dupa 2-3 min, se opreste si invarte usor, apoi mai tare, iar usor...niste pauze de 2-3 sec...I-am schimbat motorul de curand...(cumparat nou).Niste sugestii va rog...Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum