costilx Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Nu stiu unde ar trebui sa pun aceasta intrebare sper ce e bine si aici, vreau o pare despre acest radiator,de unde provine si la ce folosea, daca stie cineva,lam luat puntru al folosi la amplificatoare de putere ca este foarte mare. Lungimea de 43 cm,inaltimea de 18cm si latime de 11cm. Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Se pare ca a fost folosit intr-un emitator la racirea etajului final de putere RF , pentru ca inca mai are un final RF de putere pe el. Link spre comentariu
zal Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Ar trebui să ducă lejer un amplif de 2x200-250W, răcire naturală. Link spre comentariu
costilx Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 ms de raspuns,e si greu pe deaspra nu mai zic ca pui si un traf de putere si restul pentru a fi un amplificator complet si apoi cari ampul pe rotii Link spre comentariu
zal Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Preferai un amplif de 2kg pe care scrie 5x300W? Cred că nu. Dacă vrei să iasă corect, lucrezi ca acum 30-40-50 ani, fără economie. Link spre comentariu
costilx Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 stai linisti, acel radiator va avea si o pereche chit de curand e pentru un proect de amplificator de mare putere care vreau sal fac pe viitor,iar aici pe forum cu ajutorul vostru voi alege schema potrivita pentru al face, problema e ca nu stiu ce sa aleg o schema cu finali bipolari sau mosfeti, pina atunci toate bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum