Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

diode D335N2000

Vizitator aditzus

Postări Recomandate

Vizitator aditzus

Salutare, desi sunt la primul post sunt un cititor fidel al posturilor si raspunsurilor aferente acestui forum.

Vreau daca se poate sa ma ajute cineva cu date de catalog despre dioda de putere, romaneasca, D335N2000B34. In mod special ma intereseaza curentul maxim la care rezista si tensiunea. Precizez ca am 4 astfel de diode si sunt interesat daca pot sa fac cu ele o punte pentru un robot de incarcare pt baterii mari gen tractoare, camion. Si eventual pt redresare in sudura cu electrozi de 3.25 maxim. La fel de mult ma intereseaza si suprafata radiatorului de racire pentru o dioda.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viopa

2

• Spitfire

1

• em2006

1

• feri.visky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator aditzus

Merci mult asa este am reusit sa gasesc si foaia de catalog are 355 Amperi si 2000 Volti. Modelul era D355N2000 am scris eu gresit.Ce voiam sa mai intreb, pentru sudura trebuie si filtraj? Bobina +condensator asta pt electrozi superbaz, pt ca supertit merge oricum.

Link spre comentariu
Vizitator aditzus

Multumesc pentru raspunsuri.Din cate am mai cercetat in stanga si in dreapta se pare ca trebuie filtrat. Oricum cred ca ma rezum decat la diode. Sa zicem ca bobina o fac rost da un condensator de 1 - 2 Farazi daca l-as avea nu l-as pune la aparatu de sudura ci la o statie auto.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări