Vizitator 8429kyd Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Salut.Am si eu o problema cu un nokia 6220.Mi-a venit unu care oscila semnalul nu depasea 2 liniute.Uneori nu avea de loc.I-am relipit piesele pe la partea de semnal si a ramas fara semnal.i-am schimbat finalul si nimik.Mai lucrez la el si il fac sa aiba semnal 10secunde(cine lucreaza in service stie despre ce e vorba).Dak activez busola inainte sa dispara semnalul apare locatia.Nu stiu ce sa ii mai fac.I-am schimbat si filtre si alte cateva piese mai importante,antena switch,degeaba tot semnal 10sec.Care a mai reparat un 6220 sau 7210 sau un tel cu platforma asemanatoare sa imi dea niste idei ca eu nu mai stiu. Link spre comentariu
cniky Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 este PA`ul . Ai receptie, nu ai emisie, simtoma clara si comuna Nokia. Link spre comentariu
Vizitator 8429kyd Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 Probabil te referi la power amplifier.Dar dupa cum am zis am schimbat finalul si tot 10sec.Si k sa fiu sigur am schimat chiar 2 finali noi nouti.Nu stiu ce poate sa fie Link spre comentariu
cniky Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 esti sigur ca ai schimbat ce trebuie sau ca ce ai pus este ok?! Piesa este asta: Link spre comentariu
Vizitator 8429kyd Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 gata l-am facut.Era un banal soc de ferita care alimenta finalul.De la aer cald i-a crescut mult rezistenta si nu m alimenta coresp finalul.Cel mai bine e cu schema tel in brate si spor la lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum