Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia 6220 fara semnal

Vizitator 8429kyd

Postări Recomandate

Vizitator 8429kyd

Salut.Am si eu o problema cu un nokia 6220.Mi-a venit unu care oscila semnalul nu depasea 2 liniute.Uneori nu avea de loc.I-am relipit piesele pe la partea de semnal si a ramas fara semnal.i-am schimbat finalul si nimik.Mai lucrez la el si il fac sa aiba semnal 10secunde(cine lucreaza in service stie despre ce e vorba).Dak activez busola inainte sa dispara semnalul apare locatia.Nu stiu ce sa ii mai fac.I-am schimbat si filtre si alte cateva piese mai importante,antena switch,degeaba tot semnal 10sec.Care a mai reparat un 6220 sau 7210 sau un tel cu platforma asemanatoare sa imi dea niste idei ca eu nu mai stiu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

2

Top autori în acest subiect

Vizitator 8429kyd

Probabil te referi la power amplifier.Dar dupa cum am zis am schimbat finalul si tot 10sec.Si k sa fiu sigur am schimat chiar 2 finali noi nouti.Nu stiu ce poate sa fie

Link spre comentariu
Vizitator 8429kyd

gata l-am facut.Era un banal soc de ferita care alimenta finalul.De la aer cald i-a crescut mult rezistenta si nu m alimenta coresp finalul.Cel mai bine e cu schema tel in brate si spor la lucru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări