susanu_pisu Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Rog pe cineva care poate sa ma ajute in folosirea unei statii de lipit cu aer cald,as vrea sa invat cum pot skimba driverele din telefoane lumini,tastatura,display,incarcare etc.Am si pasta flux,si pensete,lupa tot cemi trebuie,nu prea merge...Nu stiu la ce temperatura se desfac(parca ar sta o vesnicie),si cum le lipesc la loc.ATENTIE!Am citit de pe forum celelalte spuse de altii Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 despre ce tel e vb? si ce statie de aer cald folosesti? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 ma refer la oricare tel,la orice piesa...am o statie lukey 852d+,de la gsmnet.ro.e bunicik... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 In general, nu ar trebui sa ai probleme la dezlipirea pieselor folosind o temperatura de 300 - 350 grade celsius. Acum depinde si de sculele folosite. Am lucrat mul cu Sunko si Gordak si nu am avut problemele pe care le spui tu. In cazul tau problema e de la statia de aer cald. La pretul ei nu cred ca poti sa-i ceri prea multe. Eventual incearca sa reglezi si fluxul de aer la o pozitie convenabila iar potentiometrul regulator de temperatura la o pozitie din cca 75 % din cursa lui catre maxim. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 multumesc mihai,am gradatia in grade celsius pe afisaj,dar parca dezlipeste f greu...da sa mai lipesc...cand o trec pe 400 de grade merge mai binisor...fara site pot sa schimb drivere? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 la drivere de mici dimensiuni foloseste sitele cu diametru mic Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 mersi mihai Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 apropo de site. voi de unde ati luat, ca am vazut ca nu prea se gasesc asa usor decat pt modele mai vechi... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 de pe gsmnet.ro,xgsm.ro...sunt mai multe adrese.dai p google Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 Am vazut niste site bune pe remogsm.ro...App sitele de cate ori se pot folosi?Multumesc.Am reusit cu statia.Merge bine la 400... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum