pauly Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Salut. Are cineva o schema de un incarcator 12V/1000mA de genul acesta? Numai ca cele doua leduri (cel rosu si cel verde) este intr-un singur led. Mai intai cand se face alimentarea si incepe incarcarea, se aprinde culoarea rosie, pe masura ce incarcarea se apropie de finalizare, ledul incepe sa-si schimbe culoarea pana ajunge la culoarea verde. Astfele de incarcatoare se gasesc la barculele JABO, cele cu radiocomanda. Am deja un alt incarcator asemanator cu cel din poza dar sincer nu-mi place deoarece ledul rosu ramane in permanenta aprins indicant alimentarea, iar cel verde se aprinde atuci cand incarcarea este finalizata. Pe cablajul lui este scris LINO 403. Va multumesc. Link spre comentariu
augustin Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 DACA VA ESTE DE FOLOS VA OFER EU LEDURI CARE SE APRIND IN 2 CULORI.....led cu 3 picioruse......nu e nevoie de nimik in schimbul lor...doar sami ziceti daca va este de folos..... Link spre comentariu
pauly Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Multumesc pentru amabilitate dar nu ledu in sine ma intereseaza, il am deja sau in cel mai rau caz se gasesc asa ceva. Ma intereseaza o astfel de schema deoarece s-au ars doua rezistente, mai are inca vreo 5 tranzistori si fara schema nu ma prea pricep . Multumesc inca o data. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum