Vizitator ronix4000 Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 vreau sa-mi fac o incinta cu bass-reflex pentru un subwoofer Infinity de 10" si am mare nevoie de ajutor in alegerea "portului" potrivit pentru aceasta incinta....va rog mult,daca va pricepeti HELP-me! va trimit si 2 poze cu documentatia subwooferului..in documentatia lui arata in poza ca portul ar trebui sa fie de 28 Hz dar eu nu stiu unde pot gasi de cumparat un asemenea port asa ca poate ma ajutati in vreun fel in alegerea unui port potrivit Link spre comentariu
kai Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Nu exista port de 28Hz, dimensiunile portului sunt acolo in schita(d = 77mm, L = 229mm asta e portul care tre' pus pentru incinta respectiva, 49,55l). fb = 28Hz este frecventa la care este acordata incinta, daca respecti volumul si portul. Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 am vazut dimensiunile alea din schita dar problema e ca nu stiu daca gasesc pe undeva de cumparat un port cu exact dimensiunile alea...ca sincer sa fiu e foarte greu sa pic pe acele dimensiuni cu unul din magazin...si ma intrebam daca pun un alt port cu putin alte dimensiuni la ce anume trebuie sa fiu atent sa respect?? sa fie putin mai mare decat cel prescris..sau cum?????? Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 am simulat in bassbox6 si cu un port D=70mm , l=200 ai incinta de 50L acordata la F3=26.61Hz iar Fb=30.72Hz pare OK dar mi s-a parut ciudat "cone displacement" f.f.mare :shock: ...ceva nu e in regula cu param T/S sau eu nu am introdus bine datele :? Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 te rog mult de tot daca poti, ajuta-ma si pe mine sa-mi calculez o incinta buna pentru subwooferul asta...si daca poti ,alege-mi o dimensiune de port pe care as avea sanse sa o gasesc de cumparat pe undeva....10xP>S> inca o intrebare..daca o incinta mi-a rezultat ca trebuie sa fie de 50 litri de exemplu...are vreo importanta ce dimensiune sa aiba fetele ei...adica exista vreo regula de impartire a proportiilor suprafetelor peretilor ?? Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 http://izatech.cpt.ro/cos22tm/infinity.JPG Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 tu unde vrei sa folosesti acest difuzor ?in casa sau in masina ? Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 o intrebare mai am..scuze ca nu ma pricep....pe care fata vine montat difuzorul?? pe fata delimitata de A-B sau pe fata delimitata de A-C?? Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 pe care iti place...vezi numai sa incapa Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 pai eu sincer cred ca are importanta pe care fata vine difuzorul ca astfel o sa ramana spatii diferite in spatele portului de bass reflex....va rog mult poate va dati voi seama cum sa montez dif-ul... Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 pe fata A-B , pe aia as pune si portu BR...dar faci cum vrei , e subu tau :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum