Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut datasheet LCD Nokia 1600 - si nu gasesc

Vizitator poli_danny

Postări Recomandate

Vizitator poli_danny

Buna Caut de ceva vreme un datasheet pt un LCD de nokia 1600. Vreau sa imi fac un cablaj care sa afiseze ceva informatie local pe un display. Am pus mana pe un LCD de nokia 1600 insa nu gasesc nicicum date despre producator sau piesa.Poate stiti voi.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator poli_danny

si eu as vrea sa stiu ...

am mai cautat pe net dar se pare ca nu prea stie lumea.. am dat de ceva site => http://www.nokia-tuning.net si cica adminu de acolo mi-a zis:

Hi Daniel,

I am sure that you will not find a full specified datasheet for that kind of display because it is proprietary. And I am really sorry that I can’t supply you with pinouts. I have internal Nokia datasheets of the Nokia 1600. Unfortunately the information in Nokia manuals does not match to the hardware (shame on Nokia!).

..si tipul acesta si multi altii mi-au sugerat LCD nokia 6100.. eu am sa incerc sa vad daca reusesc ceva asa intrucat la 6100 intradevar gasesti mai multe info pe net.

Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări