draku Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Stie cineva daca se gaseste substanta asta prin RO? http://starbrite.com/productdetail.cfm? ... ductSSCat= sau ceva asemanator multumesc Link spre comentariu
one Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Cred ca ai putea sa folosesti un lac izolator, cum este cel de email, folosit la izolarea conductorilor subtiri din cupru. Link spre comentariu
draku Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 mie imi trebuie ceva flexibil, rezistent la temperatura si vapori de benzina (mediu auto) Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 mie imi trebuie ceva flexibil, rezistent la temperatura si vapori de benzina (mediu auto)pai lacul pt conductori de cupru este flexibil,rezista pana la aprox 350 grade testat(nu s-a depreciat la temperatura asta si mai sus n-am putut urca-aproximarea am facut-o dupa temperatura de topire a fludorului), la vapori de produse petroliere face iar fata cu brio Link spre comentariu
draku Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 dar nu stiu cat de bine adera la cauciucimi trebuie ceva cu care sa pot repara o membrana de cauciuc (de la un carburator) Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Membrana la carburator se inlocuieste, nu se peticeste! Link spre comentariu
draku Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 da, multumesc, util sfat Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Cauti o membrana mai mare (de exemplu cea de la pompa de alimentare de Dacia) din care vei decupa dimensiunea necesara. Exista si unele materiale din care sint confectionate prelatele auto, care rezista la benzina (Sattler-Austria). Link spre comentariu
draku Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 multumesc pentru intentia de a ma ajuta, dar nu esti nicidecum pe aproape de ce imi trebuie mie.revin la intrebarea initiala: a vazut cineva substanta respectiva pe undeva prin .ro? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 imi trebuie ceva cu care sa pot repara o membrana de cauciuc (de la un carburator)Asta ziceai ca iti trebuie. Link spre comentariu
draku Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 da, dar nu am zis ca este de dacia, nu am zis ca este plata, etc. este o membrana de la un carburator de motocicleta, adica ceva de genul http://faq.f650.com/FAQs/Photos/CarbnJe ... Barrel.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum