cry3200a Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Cum am zis, am calculat un maxim posibil, fara a lua in considerare pierderile, si am calculat pentru 1m/200W si nu iesea exact 130dB ci vreo 126-7dB, normal ca teoretic cu fiecare metru cu care te indepartezi de incinte mai scad cam 3dB, Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 fiecare metru cu care te indepartezi de incinte mai scad cam 3dB Adica, la 40 de metri de boxa nu mai auzi nimic? Link spre comentariu
alexmirica Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Nu chiar. dB este o marime exprimata logaritmic, incepi sa nu auzi nimic dupa multi metri, nu la 40! Link spre comentariu
cry3200a Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Daca ii sa mergi exact pe calcule teoretice si nu pe practica ar iesi ca da la undeva la 42m ar fi un SPL de 3dB asta daca calculam in aerliber, intro sala sau incapere poate va fi putin mai mare distanta data fiind rezonanta peretiilor, dar asta doar in practica se poate vedea daca este asa. oricum sunt prea multi factori care pot influenta distanta, si oricum e inutil sa stai sa calculezi chiar exact ce si cum, o sa postez aici dupa ce imi cumpar incintele si fac rost de un dB meter, sa vad daca chiar da peste 115dB la 200W/1m si o sa vad si distanta la care nu se mai aud . Link spre comentariu
ratza Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Prietene, tu ştii ce înseamnă 3dB? Şi bătăile inimii sună mai tare de atît. Undeva greşeşti în calcul. Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Prietene, tu ştii ce înseamnă 3dB? Şi bătăile inimii sună mai tare de atît. Undeva greşeşti în calcul.evident ca greseste. de la bun inceput a gresit. Link spre comentariu
snipson Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Cum am zis, am calculat un maxim posibil, fara a lua in considerare pierderile, si am calculat pentru 1m/200W si nu iesea exact 130dB ci vreo 126-7dB, normal ca teoretic cu fiecare metru cu care te indepartezi de incinte mai scad cam 3dB,La fiecare dublare a distantei presiunea sonora scade cu 6 db. Deci la 1 m daca ai 130 db la 32 m ai 100 db. Insa nu-ti face griji, nu atingi 130 db cu boxele alea pe ma200. Link spre comentariu
stefanev Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 iar ati visat aseara? Inseamna ca daca stau la 1 m de un singur set de bluetech-uri o sa am probleme cu auzul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum