Vizitator alin18grecu Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Salut la toti. Va rog foarte frumos, care are sa-mi dea si mie un driver pentru un webcam Armedia hv-0151? Pentru a merge treaba mai repede va rog mult sa-mi trimite-ti un link ceva sau fisier dak se poate in caz ca aveti asa ceva. Am adresa de mail [email protected] Ms frumos!!! Link spre comentariu
yo9gcc Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Eu am reusit sa o instalez tot cu ajutorul colegilor de pe elforum, incearca sa urmareti pasii Pentru o camera tot armedia am folosit acest program luat de aici : http://www.vimicro.com/english/product/pc003.htm am instalat Detection Tool of Vimicro PC Camera Processors Model without notice. acesta este un detector de driver care-ti va da linkul de download, in functie varianta de Windows detinuta. instalezi driverul...si gata, ar trebui sa functioneze.. Link spre comentariu
sile2288 Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 intra pe linkul asta www.zappafly.com/download+armedia+model-hv-0151.html - e ceea ce vrei. Link spre comentariu
Vizitator alin18grecu Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Multumesc frumos la toti pentru ca mi-ati raspuns. Am sa incerc sugestiile voastre! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum