alpine_clarion Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 buna ziua.de curand am achizitionat un difuzor de subwoofer auto marca BOSTON.l`am cautat pe net si am gasit foarte putine date tehnice despre el, in manualul PDF scrie ca are 1000 w rms.Modelul subwooferului este Boston Acoustics Competitor 1200 intrebarea mea este:- a auzit cineva de aceasta firma? - este posibil ca datele gasite pe net sa fie fictive? (chiar rezista la 1000 w rms)? Link spre comentariu
96ocsid Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 http://uk.shopping.com/xPO-Boston-Acous ... titor-1200 - Peak Power Handling = 1000 Watt; - Nominal Power Handling = 50 Watt RMS . * Nominal Power Handling = This is the amount of power (which is closely related to volume) that a speaker is capable of. Apropo.... cit a costat ? (Asta pentru ca si pretul poate 'spune' ceva...). http://www.testfreaks.com/car-subwoofer ... r-reviews/ Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Boston Acoustics sunt o firma destul de respectata in state. Daca diful e original eu zic ca nu duce nici 1000W dar nici 50W ce zic aia acolo. Undeva pe la 300W RMS as zice eu. Daca ai manualul peste care am dat si eu ai si parametrii T/S completi acolo deci poti sa'ti faci o incinta foarte buna pt el. Link spre comentariu
96ocsid Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Da, poate ai, sau te-ar putea ajuta asta Link spre comentariu
alex20alex Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Currently unavailable. Key Features Car Speaker Type: Component Elements: 1-Way Car Speaker Function: Subwoofer Size: 12" Nominal Power Handling: 50-1000 Watt RMS Powered: Non-Powered Astea sunt specificatile care le-am gasit eu! Nu prea vad unde ar incapea o bobina sa reziste la 1000W eu zic totusi sa o iei usor mai intai 100,150 W si daca vezi ca mai inghite sa-i mai dai ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum