Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma gt123

bogdan exit

Postări Recomandate

buna seara am si eu o problema de 10 zile mi sa stricat alarma cred ca de la gropi si multa apa a intrat apa in compartiment nu multa doar stropialarma este getronic gt123 este pusa pe un bmw 316i nu mai da nimic primele simptome leam avut asacobor din masina dau sa inchid din telecomanda nu vrea (am cam 10 metri raza de deschidere limitat de furt)nustiu cum fac de ma invart langa masina ajung cu telecomanda la cativa cm in fata capotei aproape 30 cm unde e montata alarma si deodata se inchidedatorita timpului nu am mai bagat de seama sa o desfac am crezut ca e de la sigurante 5 zile am inchis masina doar din cheie nam mai bagat de seama pana cand am vrut sa mai incerc dar nu a mai mersam desfacuto iam masurat sigurantele nu vrea sa mearga cand o alimentaez se aude bip de la difuzor cupleaza un releu alceva nu vrea sa faca nimicaveti ceva sfaturi poate o schema electrica ca manualul lam gasit dar nu ma ajutaASTEPT SFATURICU STIMA

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan exit

2

Vizitator comfel

procedezi in urmatorul fel demontezi unitatea central si o cureti bine cu alcol tehnic (nu spirt medicinal contine apa )o sufli cu aer cald iar apoi o pui inapoi si o verifici iti alaturez si schema de montaj;;;;;;; :aplauzeverifica si alimentarea unitatii centrale .a alarmei.....................................

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am precizat si la servicii cine ma poate ajuta sa o repar platesc este cineva meserias pe aici ?nu o pot plimba de la unu la altu la mine in vrancea nu are habar nimeni

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator cobrelu

Multumim pentru documentatie. Am si eu acest modul de alarma de 3 ani de cand am cumparat masina, si astazi cand am demontat tot din ea, si am luat la puricat fiecare cablu am dat de modelul alarmei scris pe spatelei ei. As vrea sa stiu daca este cineva in domeniu, cum mai pot activa o alta telecomanda la alarma actuala, ce model trebuie sa fie si de unde o achizitionez, pentru ca nu am decat una si este intr-o stare cam jalnica.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări