Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare JVC

PETROLUL

Postări Recomandate

Salut.Am un radio CD auto marca JVC model NO.KD-G3 si nu am mufa de legaturi la curent si boxe,si vreau sa le lipesc eu pe culori.Sunt doua randuri a cate 8 pini.Cred ca alimentare se afla pe randul de sus incepand de la dreapta spre stanga se leaga asa :primul pin - negru al doilea pin - galbenal treilea pin -rosuMai departe nu stiu si am nevoie de ajutorul vostru..Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PETROLUL

3

• florentinTV

1

la cas auto ,daca ai conectorii culorile repz:ROSUalimentare,GALBEN alimentare memorie,trebuie conectat impreuna cu firu rosu,NEGRU minus.daca sunt cite 2 fire de aceeasi culoare sunt iesiri difuzoare chier unul are pe el o dungulita neagra ,se leaga la minusul difuzorului,(ex culori;albastru ,violet, maro,verde)bafta

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Gabi_Craiova

Am si eu tot un KD si pentru mufa de alimentare si cea a boxelor este o mufa pe care eu am dat 10 le asemanatoare cu asta (cea neagra)care vine cu tot cu fire si la care tu lipesti firele care vin de la masina.Introduci fiecare mufa in cele de la cass si ai rezolvat treba

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator comfel

Am si eu tot un KD si pentru mufa de alimentare si cea a boxelor este o mufa pe care eu am dat 10 le asemanatoare cu asta (cea neagra)care vine cu tot cu fire si la care tu lipesti firele care vin de la masina.Introduci fiecare mufa in cele de la cass si ai rezolvat treba

mufa neagra se numeste ISO si ai date aiciviewtopic.php?f=31&t=56925............................................................................................ :da
Link spre comentariu

am rezolvat problema intre timp,imi trebuia o mufa cu 16 pini si am gasito,se potriveste si mufa de la radio cd sony cele cu 16 pini.Sony mai are si cu 18 pini.Oricum multumesc pt ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări