Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

header site

mercenarx

Postări Recomandate

salutare! poate cineva sa ma scoata din problema urmatoare?am realizat un site simplu cu doua fisiere ( un index.html si un fisier style css)in index .html am definit div-ul pt. header in style.css am scris caracteristicile pentru header , insa in browser nu se vede: se vede numai div stanga, div dreapta si div footer(din aceste 4 div-uri este alcatuit site-ul).la fel se vede si-n IE si in mozilla firefoxidei?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

5

• MifTy

1

• sile2288

1

da,sile2288, dar in momentul in care termini site-ul , esti obligat sa-l postezi prin site-ul lor cu extensia lor etceu ma gandesc la un alt domeniu...

Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei

Foloseste Macromedia Dreamweaver Flash 8. Este un program foarte util pentru web-designeri cat si pentru coderi. Te scapa de toate problemele. Implementeaza singur toate codurile.

Link spre comentariu

arhivează situl şi ataşează-l, şi o să ne uităm.nu uita folderul cu imagini!!!şi n-ar fi rău să ne spui şi ce-ai folosit iniţial, adică cu ce-ai scris index-html şi index.css ălea...

Link spre comentariu

am rezolvat problema: a fost vb de o greseala de sintaxa (back-ground-image:url(imagini/logo.jpeg era scris:background-image: url(imagini/logo.jpeg). la "experienta "mea nu mi-am dat seama ca o chestie asa minora va afecta intregul sitthx tuturor, :dans:

Link spre comentariu

rectific, fiindca iar am scris gresit, deci:background-image:url(imagini/logo.jpeg), era:background-image: url(imagini/logo.jpeg)ps: editorul html folosit:notepad++

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări