mercenarx Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 salutare! poate cineva sa ma scoata din problema urmatoare?am realizat un site simplu cu doua fisiere ( un index.html si un fisier style css)in index .html am definit div-ul pt. header in style.css am scris caracteristicile pentru header , insa in browser nu se vede: se vede numai div stanga, div dreapta si div footer(din aceste 4 div-uri este alcatuit site-ul).la fel se vede si-n IE si in mozilla firefoxidei? Link spre comentariu
sile2288 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Intra pe www.wix.com si vei face un site mult mai frumos si mai mare si mult mai usor de facut . Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 da,sile2288, dar in momentul in care termini site-ul , esti obligat sa-l postezi prin site-ul lor cu extensia lor etceu ma gandesc la un alt domeniu... Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Foloseste Macromedia Dreamweaver Flash 8. Este un program foarte util pentru web-designeri cat si pentru coderi. Te scapa de toate problemele. Implementeaza singur toate codurile. Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 thx, toma_andrei, poti sa-mi dai si un link pt. download sau rebuie sa ma descurc? Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 arhivează situl şi ataşează-l, şi o să ne uităm.nu uita folderul cu imagini!!!şi n-ar fi rău să ne spui şi ce-ai folosit iniţial, adică cu ce-ai scris index-html şi index.css ălea... Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 am rezolvat problema: a fost vb de o greseala de sintaxa (back-ground-image:url(imagini/logo.jpeg era scris:background-image: url(imagini/logo.jpeg). la "experienta "mea nu mi-am dat seama ca o chestie asa minora va afecta intregul sitthx tuturor, Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 rectific, fiindca iar am scris gresit, deci:background-image:url(imagini/logo.jpeg), era:background-image: url(imagini/logo.jpeg)ps: editorul html folosit:notepad++ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum