Administratori Badman Postat Martie 3, 2010 Administratori Partajează Postat Martie 3, 2010 Primele 2 debitari cu noul meu ferastrau Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Arata foarte frumos taietura, dar cred ca si pretul utilajului este"frumos". Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Vasile! De fapt asta este intrebarea cheie: how match money? - adica cat costa utilajul?Urmatoarea - logica - este de unde il pot achizitiona si daca furnizorul ma poate credita? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 3, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Martie 3, 2010 bara de aluminiu are 7cm diametru, aliaj 2007 cat am fumat jumate de tigara a facut o taietura uliajul costa http://www.optimum-machines.com/product ... index.html se poate achizitiona in Romania de la Rocast, daca vreti sa cumparati va pot aranja de un discount ca imi sunteti simpatici Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 3, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Martie 3, 2010 Iar aici se vad mai bine operele Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Cat din cei 580 E este discauntul? Nu renunt insa la intrebarea initiala, daca - hai sa zicem nu furnizorul ci dilerul - ofera un sistem de creditare. Pretul este ceva mai mare decat am dat eu pe strung si foarte multi dintre noi - printre care si eu - nu ne permitem sa-i platim dintr-una. Incearca-l pe otel si spune-ne rezultatul! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 3, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Martie 3, 2010 Optimum nu se compara cu einhell in nici o privinta daca il platiti odata discount cam 10%, la suma asta din pacate nu exista finantare Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 O mica observatie. Va trebui sa confectonezi si sa montezi o capra din profile usoare care sa sprijine restul barei aflat in consola in spatele menghinei hidraulice, altminteri vei rupe banda des, iar pretul consumabilelor este mult mai piperat decat al utilajului in sine (cumulat in timp - bineinteles) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 3, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Martie 3, 2010 nu e chiar asa, o panza costa 17 euro iar restul nu prea are ce se defecta Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 nu e chiar asa, o panza costa 17 euro iar restul nu prea are ce se defectaAi grija cu panzele!se rup foarte des .(daca se taie profile din tabla,de exemplu profile Komandor).Panzele noi nu au toate aceeasi lungime(sau mai bine spus diametru)Panza rupta se poate reconditiona.(prin sudura) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 3, 2010 Autor Administratori Partajează Postat Martie 3, 2010 Optimum are panze standardizate pentru ferastraiele lor asa ca vorba aia "mi se rupe" daca se rupe Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Salut,O alta alternativa de a debita metalele in mod elegant si precis.Scula am achizitionat-o second hand cu suma de 300€ si am reconditionat-o + vopsire.Taie f bine, discul este de 300mm in diametru, in schimb discurile sunt scumpe aprox.80€, iar un ascutit 120RON.In conditii normale de exploatare discul "tine" 3-4 luini de zile, iar eu sunt foarte multumit de scula deoarece tai des, fac constructii metalice si schimbatoare de caldura.Cu stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum