Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

first cutting sau prima debitare cu noua mea jucarie

Badman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

6

• q_acdc

1

• miron1947

1

• radu cnc

1

Top autori în acest subiect

Vasile! De fapt asta este intrebarea cheie: how match money? - adica cat costa utilajul?Urmatoarea - logica - este de unde il pot achizitiona si daca furnizorul ma poate credita?

Link spre comentariu

Cat din cei 580 E este discauntul? Nu renunt insa la intrebarea initiala, daca - hai sa zicem nu furnizorul ci dilerul - ofera un sistem de creditare. Pretul este ceva mai mare decat am dat eu pe strung si foarte multi dintre noi - printre care si eu - nu ne permitem sa-i platim dintr-una.

Incearca-l pe otel si spune-ne rezultatul! :scarpin

Link spre comentariu
  • Administratori

Optimum nu se compara cu einhell in nici o privinta daca il platiti odata discount cam 10%, la suma asta din pacate nu exista finantare

Link spre comentariu

O mica observatie. Va trebui sa confectonezi si sa montezi o capra din profile usoare care sa sprijine restul barei aflat in consola in spatele menghinei hidraulice, altminteri vei rupe banda des, iar pretul consumabilelor este mult mai piperat decat al utilajului in sine (cumulat in timp - bineinteles)

Link spre comentariu

nu e chiar asa, o panza costa 17 euro iar restul nu prea are ce se defecta

Ai grija cu panzele!se rup foarte des .(daca se taie profile din tabla,de exemplu profile Komandor).Panzele noi nu au toate aceeasi lungime(sau mai bine spus diametru)Panza rupta se poate reconditiona.(prin sudura)
Link spre comentariu
  • Administratori

Optimum are panze standardizate pentru ferastraiele lor asa ca vorba aia "mi se rupe" daca se rupe

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Salut,O alta alternativa de a debita metalele in mod elegant si precis.Scula am achizitionat-o second hand cu suma de 300€ si am reconditionat-o + vopsire.Taie f bine, discul este de 300mm in diametru, in schimb discurile sunt scumpe aprox.80€, iar un ascutit 120RON.In conditii normale de exploatare discul "tine" 3-4 luini de zile, iar eu sunt foarte multumit de scula deoarece tai des, fac constructii metalice si schimbatoare de caldura.Cu stima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări