Vizitator Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Terminasem un transformator PP 2X6L6(6P3S) 20cm-patrati Raa=6k2,numai bun pt un test EL84-SE,rezultatele se vad mai jos(nici mai mult nici mai putin de 20Vvv-sinus/8_ohmi=adica peste 6W/8_ohmi ,nelimitat dar in prag de limitare),osciloscopul Y=2V/div,frecventa 1khz_sinus.__320V-anodic__8,9V catod(negativare automata) Rk=165 ohmi/2W__320V-G2 prin 470_ohmi__Ra 6k2/Rs_8 ohmi__Rg1 470K__Ug1 atac 4,5Vef__Ps nominal 6W.__Clasa este A negresit.In motaj nu se afla decit lampa finala(acesta lampa in aceste conditii in lipsa semnal=versatester oprit , NU are de suferit nu se inroseste anod sau G2 !,deasemani nici la puterea maxima NU are de suferit ! ).__Aceasta putere(6W) este aproape imposibil de obtinut(EL84-SE) pe sectiuni mai mici ,practic transformatorul de iesire in acest caz poate fi considerat IDEAL.__Asa ca atunci cind se vorbeste de 5W in cazul EL84-SE i_mi vine sa rid...(cu trafuri de duzina ,recuperate-cadre-retea-etc-etc="BLASFEMIE"). __Si traful mai jos...(fara intrfeier,desigur). Link spre comentariu
mila Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Ok rezultate impresionante...felicitari Problema mea cine si cu ce pret imi poate face 2 transformatoare identice cu cele de mai sus( folosibile si pentru PP si SE asa cum le folositi dvs. cu EL84 SE si cu 6P3S in PP) Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Incearca la Dj_Dog (nu are de ce sa nu le faca-depinde daca poti sa sustii/i_ti convine , costul,mai ieftin decit la el nu cred ca le vei putea face !?) "bobinatorul de servici"... Nu voi folosi acest trasformator in SE(a fost un experiment pt a demonstra ce se poate obtine in EXTREMIS din EL84-SE ,dar desigur cine doreste poate folosi acest model de transformator in SE fara nici cea mai mica problema=rezultate garantate-din acest motiv am stipulat si valorile in experiment). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum