Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

S-a stricat aspiratorul...

Vizitator dragosvoda_is

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• boederyakumo

6

• yo9hnf

2

• junior

1

• gymy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator doryna

buna,intervin si eu aici cu o problema asemanatoare:in timp ce aspiram,(e un nushi 3000 w) s-a auzit un zgomot si a inceput sa iasa fum.l-a desfacut fratele meu, i-a dat contact si iese o flama mare.are carbunii acolo dar acolo unde se freaca , carbunii este totul negru in loc de visiniu ,(sau alb) ca si in poza de la acel spirator.mi-a zis sa ma duc la un centru sa-l curete acolo intre toate lamelele alea.ce sfaturi imi dati se mai merita reparat? va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is

Pai merita reparat daca gasesti un motor la un pret rezonabil,un aspirator nou incepe de la 100 RON si tine 2 ani(cat e in garantie)...cum are boederyakumo la 30 ron...eu am gasit la un prieten motor si s-a potrivit perfect ca si dimesiuni doar am scos mufele si am inlocuit motorul...Desi cred ca se gasesc mai greu motoare de 3000w...

Link spre comentariu

buna,intervin si eu aici cu o problema asemanatoare:in timp ce aspiram,(e un nushi 3000 w) s-a auzit un zgomot si a inceput sa iasa fum.l-a desfacut fratele meu, i-a dat contact si iese o flama mare.are carbunii acolo dar acolo unde se freaca , carbunii este totul negru in loc de visiniu ,(sau alb) ca si in poza de la acel spirator.mi-a zis sa ma duc la un centru sa-l curete acolo intre toate lamelele alea.ce sfaturi imi dati se mai merita reparat? va multumesc anticipat.

Daca exista componente, orice merita reparat.Cat despre descriere problema este identica.Rotor ars.Postati foto si ceva dimensiuni si poate va ajut(daca am motor potrivit).Din cate stiu am ceva la 2700/2800w
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări