Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 In timp ce se aspira... a inceput sa pocneasca(cum da rateuri motorul de dacie ),sa iasa fum si s-a oprit... L-am demontat si am gasit rotorul parlit...unde vin periile colectoare(motorul merge dar face o flama mare la perii si fum mult),am curatat am pus la loc...tot asa face se pfuma instant+flama.... Am atasat poze ,poate ma ajutati sal resuscitez.... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Este posibils a aibe spire in scurt si sa ia un curent prea mare pe rotor.Nu cred ca se merita sa-ti bati capul cu el. Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 nu pot masura cumva?...sa vad daca sunt spire in scurt...tb sa-mi bat capul pt ca bugetul actual nu-mi permite sa cum altul...in nici un caz nu mai cumpar ceva ieftin...Acesta stricat este Vortex tornado 1700w,are 3 ani,dar nu a fost folosit intens! banuiesc ca...daca chinezoii ii pueau o siguranta termica ii mareau semnificativ durata de viata... Link spre comentariu
gymy Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Daca face flama pe ambele perii este in scurt rotorul deci se poate arunca.Daca face numai pe o perie e statorul care se poate bobina.Masoara cele doua bobine de pe stator si vezi daca au valori egale. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Da-mi dimensiunile Diametru baza unde are turbinainaltime turbinanaltimea totala Si poate o fotografie mai in ansamblu.Mai am din dezasamblari cred ca vre-o 5-6 motoare de aspirator modele dinastea mai noi.Daca crezi ca merita 30 ron/motor. Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 M-am apucat sa-l reconditionez,s-ar parea ca e bun rotorul...rulmentii sunt de vina au joc si periile Acum nu stiu unde as gasi prin Iasi perii+rulmenti...detalii mai jos Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Bun.Dupa ce faci din nou experiente cu el si constati ca rotoru e in scurt ma poti contacta.Probabilitati sa functioneze=0Daca 1 singura spira de la rotor intra in scurt e suficient.Simptome=scantei abundente la colector+ambalare termica urgenta.Turatie 15%, mult fum si atentie (tine-l bine cand alimentezi, s-ar putea sa plece prin casa).Disponibil.Astept dimensiunile.Ar mai fi o singura varianta.Sa ai noroc ca un carbune sa fi fost blocat in suport, cauza (fum) ambalarii termice si opririi. Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Nu gasesc nicaieri perii colectoare prin Iasi...pe unde sa mai caut?? Link spre comentariu
junior Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Gasesti in BAZAR (sub pod). Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Mai puteti incerca (asta daca nu ati fact-o deja) pe la magazinele care inca mai vand poduse cmuniste, aspiratoare, aparate de uscat parul etc. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Cativa carbuni de motor aspirator nu mai stiu unde am pus restul , daca-i caut sigur ai gasesc Ar fi bune niste dimensiuni.Vreau sa te ajut sa vezi ca problema nu este de la carbuni. http://it.tinypic.com/view.php?pic=2iw08k&s=5 Link spre comentariu
pgh Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Lasa-te si nu mai arunca banii pe expierente, rotorul e ars sigur(conturnare intre lamelele colectoare, din ce imi dau seama din poze). Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Ati avut dreptate...e ars rotorul... Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Daca vrei sa-ti recuperezi aspiratorul sunt tot aici.Ar fi bune niste date (dimensiuni)si ceva fotografii mai in ansamblu.Decat sa cumperi altul (120-200 lei) mai bine inlocuiesti motorul.Am si aspiratoare fara sac cu colector la 120 lei.In cutie originala. Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 eu stiu daca merita....cu transport...plus ca exista posibilitatea sa nu se potriveasca rotorul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum