Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

informatii

uflaviu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• uflaviu

5

• aschiuta

2

• tv1

1

Top autori în acest subiect

Daca rezistenta este buna ar trebui sa verifici releul (releele) de incalzire.O zi buna.

Va multumesc frumos! Ultimul releu de 12V inainte de rezistenta este bun,atunci posibil sa fie pe placa elec.?Va multumesc!
Link spre comentariu

Poate fi si placa dar innainte de placa verifica termistorul de masurare al temperaturii sau presostatul.Spune-mi ce scrie pe placa electronica. EL ??? .O zi buna.

Link spre comentariu

Poate fi si placa dar innainte de placa verifica termistorul de masurare al temperaturii sau presostatul.Spune-mi ce scrie pe placa electronica. EL ??? .O zi buna.

Buna! EL 110-L Vreau sa mai amintesc ex.cand o pun la centrifugare se aprinde ledul de laHoofdwas si palpaie. Am verificat si termistorul si presostatul si functioneaza. Sa fie ceva pe placa undei programatorul ? Astept raspuns! Va multumesc!
Link spre comentariu

Miele W800_810_820_821_822_830_831_832_901_902_903_906_907_911_912_913_915_947_952_schematic

Va multumesc pt. schema,dar un sfat mar ajuta mai mult in legatura cu mesajul anterior.
Link spre comentariu

Miele W800_810_820_821_822_830_831_832_901_902_903_906_907_911_912_913_915_947_952_schematic

Va multumesc pt. schema,dar un sfat mar ajuta mai mult in legatura cu mesajul anterior.
Nu stie nimeni ce pot sa mai fac? posibil si de o resetare a memoriei...?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări