sebi Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 pune-i si un ventilator sa sufle aer pe radiator... Link spre comentariu
costyndj Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 am rezolvat treaba ...am pus pasta siliconica si acum merge marfa, am tinut amplificaotrul 2h pe difuzoarele din care vreau sa fac boxe pentru el ....si acum altfel se incalzeste radiotorul, si nu mai intra in protectie. temperatura de pe integrat nu sare de 80. Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Era si timpul...de ce nu a-ti facut de la bun inceput asa....pasta siliconica e sfanta mai ales la integrate de putere...chiar ma mira cum de un kit a la Adelaida nu a scos fum la asa temperatura...bafta in continuare si ai grija ca altadata poate nu o sa mai ai norocul asta. Link spre comentariu
yonutzu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 eu am folosit pasta siliconica si radiatoare de pc (socket 478 + coolere) , sunt foarte eficiente! Link spre comentariu
catalinux2004 Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 eu am folosit pasta siliconica si radiatoare de pc (socket 478 + coolere) , sunt foarte eficiente!Eficienta e mult ridicata .... dar e cam scumpa....nu stiu daca se merita ...... un procesor de PC este cred mai sensibil decat un TDA7294 asta din cate vad la al meu jaf de PC. Link spre comentariu
yonutzu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 eu am facut rost de ele de pe la prieteni! care li s-au busit pc-urile. Link spre comentariu
costyndj Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Nu am avut pasta siliconica si acum am luat, tot pentru procesoare. merge super dar trebuie sa ii mai pun ca am pus cam putinel...... Link spre comentariu
Putz Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Nu cumva folosesti pe o incinta de 4 ohmi ?Daca e in punte nu merge in 4 ohmi Link spre comentariu
costyndj Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Folosesc pe 4 ohmi dar kitul e stereo.....Pana in prezent sunt incantat de ele, numai ca am transformatorul slabut, in sarcina imi ajunge tensiunea si la 19v de la 28 Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Voi puneti la tda-uri pasta de procesoare si eu pun la procesor pasta siliconica adusa de pe la cfr. Buna odata, da` s-a cam uscat nitel in timp. Link spre comentariu
costyndj Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Stai sa arzi vreun procesao - 2 si dupa aia o sa cauti pasta de procesoare:) Link spre comentariu
paul14 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Procul sta la aprox. 40 de grade cu overclock cam de 15-20% Link spre comentariu
Vizitator olixman Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Alea doua difuzoare cum le ai legate pe kit? Daca sunt in paralel, asta inseamna 2 ohmi pe finali.. Deci, curent mare pe iesire, automat se supraincalzesc... Leaga difurile in serie.. daca e posibil, inseriaza-le cu un rezistor de putere.. Asa ar trebui sa scapi de problema asta.... Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 cum le ai legate pe kit? A raspuns mai sus !Folosesc pe 4 ohmi dar kitul e stereo... Link spre comentariu
costyndj Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Acum am facut incinte si le-am pus si filtre, iar multimetru imi arata 4,5 ohmi. Cred k merg in parametri integratele, e si normal sa se incalzeasca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum