Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema racire Tda7294

costyndj

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costyndj

16

• catalinux2004

3

• remus68

3

• Den

2

Top autori în acest subiect

am rezolvat treaba ...am pus pasta siliconica si acum merge marfa, am tinut amplificaotrul 2h pe difuzoarele din care vreau sa fac boxe pentru el ....si acum altfel se incalzeste radiotorul, si nu mai intra in protectie. temperatura de pe integrat nu sare de 80.

Link spre comentariu

Era si timpul...de ce nu a-ti facut de la bun inceput asa....pasta siliconica e sfanta mai ales la integrate de putere...chiar ma mira cum de un kit a la Adelaida nu a scos fum la asa temperatura...bafta in continuare si ai grija ca altadata poate nu o sa mai ai norocul asta.

Link spre comentariu

eu am folosit pasta siliconica si radiatoare de pc (socket 478 + coolere) , sunt foarte eficiente!

Eficienta e mult ridicata .... dar e cam scumpa....nu stiu daca se merita ...... un procesor de PC este cred mai sensibil decat un TDA7294 asta din cate vad la al meu jaf de PC.
Link spre comentariu

Folosesc pe 4 ohmi dar kitul e stereo.....Pana in prezent sunt incantat de ele, numai ca am transformatorul slabut, in sarcina imi ajunge tensiunea si la 19v de la 28

Link spre comentariu
Vizitator olixman

Alea doua difuzoare cum le ai legate pe kit? Daca sunt in paralel, asta inseamna 2 ohmi pe finali.. Deci, curent mare pe iesire, automat se supraincalzesc... Leaga difurile in serie.. daca e posibil, inseriaza-le cu un rezistor de putere.. Asa ar trebui sa scapi de problema asta....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări