yo9hnf Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Hello ! Aveam nevoie de mult timp de un mic circular pentru cablaje (cau taietor de deşte'). Am gasit pe la Mr. Bricolaje circular proxon la 450 de lei.... Deci : 1 placa textolit 20x30cm @6.2mm -10 lei 1 placa textolit 20x30cm @ 4.3mm-7 lei 1 bara rotunda fi25x400mm de (cred) poliamida - 5 lei Freza disc 80x0.6mm -10lei Bormasina - din dotare - una noua este 40-50 de lei Capac aluminiu polizor - am avzut in spate la Bucur Obor , fara pinioane cu 10 lei 4 picioare de mobila - 4 lei Cateva suruburi din dotare Cateva negrese (holzsuruburi) Et voila ! Link spre comentariu
electronik Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 salut, m-ar interesa 2 bucati de textolit sau plexic , ca dimensiuni : 20cm/50cm iar grosime poate fi intre 2mm si maxim 3mm ai asa ceva ,poti sa imi faci rost? stima Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Eu nu am, dar cand ma mai duc pe la "piata" de fiare o sa intreb si o sa caut. Link spre comentariu
electronik Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 multumesc, daca gasesti ceva anunta-ma si sunt ca si luate , numai bine!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum