radue Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Daca ai postat si tiai adus aminte ca mai ai ceva de postat foloseste butonul "Modifica" Link spre comentariu
massacre122 Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 io nu vad sa fi uitat ceva.sunt cat se poate de diferite deci cum ziceam vad ca cei de la bucuresti o tot dau la vrajeala ca primim primim si tot primesc bm 1506 si ma vad nevoit sa caut in continuare http://www.partysound.ro/difuzor-audio- ... -5383.html ce parere aveti de dansu??a avut cineva??e bun??se merita bani?? astept pareri Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 la c 15 nu se aude basu asa lung ca si la bm 1506 in curte merge da in casa nu prea il vad bine Link spre comentariu
Vizitator adtocan Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Buna ziua. am si eu 5 boxe (subwoofer100w,restul de 10w) lg fara amplificator, ce imi recomandati ca amplicator? :cry: Link spre comentariu
massacre122 Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 pai asta e treaba ca nu stiu cum se aude dar bm 1506 stiu si e ok se aude bn.da nu dau de el la bucuresti la bos trading de o sap si ceva tot zic ca primesc marfa si nimca tot maine tot maine ieri ma luat ca ori azi ori maine.alte difuzoare ceva recomandari? Link spre comentariu
Vizitator shumyfi Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 incearca si pe ceva site de mica publicitate Link spre comentariu
massacre122 Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 m am mai uitat dar multe bagazine nu au asa ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum