Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare difuzor de subwoofer

massacre122

Postări Recomandate

Doresc un difuzor de subwoofer pana in 3 mil de 38 cm initial vroiam sa iau bm 1506 da nu mai gasesc in orash la mine.si ce sa aleg intre pro si subwooferele de masina?multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• massacre122

13

• alex20alex

3

• ahegyes

2

• radue

1

Top autori în acest subiect

momentan la o statie auto de 2x200 pana o sa repar o statie.nu am treaba cu pro am 4 boxe 2 melomanuri 2 facute de mine si dau in ele cu un harman kardon hk3480 si vreau un subwoofer cutia o am 50cm latime inaltime 75 adancime

Link spre comentariu

pot da 3 mil doar pe dif,de filtru nu am nevoie momentan ca are statia modul subwoofer.cutia 50cm inaltime 50 cm latime 70 adancime in asptae bass reflex de 16 cm

Link spre comentariu

Cam nerecomandat sa faci cutia si dupa sa cauti difuzor ! Practic trebuie sa masori dimensiunile interioare si sa cauti un difuzor sa lucreze in litrajul respectiv si binenteles sa o si acordezi !

Link spre comentariu

cine ma ajuta si pe mine cu niste magazine din bucuresti care sa aibe difuzor bm 1506 ca am pe cineva care sa imi cumpere da nu stie magazine...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări