Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa cu mufa topita

Vizitator night_watch3r

Postări Recomandate

Vizitator night_watch3r

cum imi recomandati sa repar mufa la sursa asta?sunt viitor electronist, am in sange dorinta sa repar si sa peticesc. asa ca varianta cumpararii alteia noi este exclusa.gasesc mufa de genul asta pe undeva de cumparat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danb1974

1

• ratza

1

• augustin

1

Top autori în acest subiect

si eu am avut aceasta problema..si am luat o mufa dintro sursa defecta si am adaugat firele care leam izolat cu tub termocontractabil...dar daca faci si tu asa...atentie ca sar putea sa nu corespunda configuratia culorilor firelor...nu te lua dupa culoarea firelor...orienteazate dupa asevarea lor....mie mi sa parut mai simpu medoda asta decat sa dezlipesc toate firele de pe placa si sa lipesc altele.....Bafta!!!

Link spre comentariu

De curiozitate, în ce telefon mobil ai sursa aia? Ca viitor electronist trebuie să fii atent şi organizat, deci poţi începe prin a posta pe unde trebuie.

Link spre comentariu

Iei dintr-o sursa arsa mufa cu tot cu cabluri si faci transplantDupa ce injuri ca nu reusesti sa topesti cositorul sau exfoliezi cablajul, iei alta sursa noua

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări