Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reconditionare radio auto

Vizitator ArtaN

Postări Recomandate

Vizitator ArtaN

Nu stiu daca isi are locul pe aici. Nu de mult timp am achizitonat 2 radiouri auto romanesti respectiv un radio lira si un predeal II. As vrea sa le reconditionez.1.Pentru inceput daca stie cineva sa imi spuna in ce solutie sa bag plasticele(fata si butoanele) pentru a le curata de praf si de tot felul de murdarii?2.Si cu ce as putea sa vopsesc carcasa pentru a scoate acelasi efect de metal cu efectul de curcubeu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• +_Florin_+

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca subiectul privind reconditionarea acestor aparate se incadra mai bine la sectiunea "vintage".1.Plasticele si butoanele se curata cel mai bine cu spirt, carpa si scobitori in locurile greu accesibile;2.Am vazut la cineva un spray cu vopsea aurie care dupa aplicare dadea acel efect de curcubeu, din pacate nu mai stiu ce fel de spray era si de unde l-a luat;3.Am schema de la Predeal, daca te ajuta o postez insa e cam mare (fizic) si trebuie sa o arhivez cumva, eventual pe sectiuni;4.Dai un 1 click pe "alege", apoi dai 1 click pe fisierul respectiv, unde e poza. Apoi dai "open" si pe urma click pe "adauga fisierul"."Alege" si "adauga fisierul" se gasesc sub patratul alb in care scrii textul :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări