Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator semnal G.S.M.

ctepeo

Postări Recomandate

Cine are o schemă pentru un amplificator de semnal G.S.M. Amplificator care să amplifice atât semnalul recpeţionat, câr şi cel emis. Îmi trebuie aşa ceva pentru zone cu semnal G.S.M. foarte slab.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

3

• ctepeo

2

• fwfw

1

• oasisone

1

Top autori în acest subiect

Şi dacă dai de schemă, să nu-ţi închipui că va fi uşor de reglat sau că vei găsi piese din prima. Mai bine caută unul gata făcut. NU ai cum să-l faci mai ieftin decît o fabrică.

Link spre comentariu

Am avut o discuţie cu cineva pe tema asta şi am ajuns la aceiaşi concluzie.Dar am să mai pun ceva întrebări - de data asta legate de boosterul în sine.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

salut , am vazut amplificatoare catv la 35 lei bucata cara amplifica in banda de 50mhz-1000mhz , acum eu as lua 2 bucati una ptr emisie si una ptr receptie , acum ele ar trebui acordate ptr frecventa asta Uplink: 890 - 915 MHz. Downlink: 935 - 960 MHz. ma gandisem sa fie acordate chiar prin antena ,daca este posibil asa ceva . as dori sa stiu macar daca ar functiona.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salut , am vazut amplificatoare catv la 35 lei bucata cara amplifica in banda de 50mhz-1000mhz , acum eu as lua 2 bucati una ptr emisie si una ptr receptie , acum ele ar trebui acordate ptr frecventa asta Uplink: 890 - 915 MHz. Downlink: 935 - 960 MHz. ma gandisem sa fie acordate chiar prin antena ,daca este posibil asa ceva . as dori sa stiu macar daca ar functiona.

....raspunsul simplu este ca NU ar functiona. cerintele pentru filtrele acestor echipamente sunt foarte stricte, orice aiureli aruncare in eter alarmeaza imediat operatorii (care anunta ANRC). Sa nu uitam ca operatorii platesc bani grei pentru licente si nu doresc sa li se perturbe functionarea retelei. Un repetor luat din comert are oricum sanse sa fie mai bun decat ceva facut acasa (nu vreau sa jignesc aici pe nimeni).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări