Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

opinie amp cu finali 7819A Pioneer SM 83

zaitzus

Postări Recomandate

Buna seara, sunt pe cale sa-mi achizitionez amplificatorul din imaginea atasata. Ce opinie aveti despre el ? schema este se ea in attach.

Caracteristici:

Putere RMS - 28 wati/canal

Distorsiuni armonice - mai putin de 1%

Raspuns in frecventa - 5 - 100.000 Hz (+/- 1 db)

Raport semnal/zgomot - 80 db la putere nominala

Corectii - +/- 13 db la 50 Hz si la 10.000 Hz

Filtre High Cut si Low Cut

Preamplificator doza magnetica cu corectie RIAA

Arhitectura push-pull

Tuburi folosite:

12AX7 x3

6AN8 x2

7189-A x4

cam ce bani merita?

Din cate am inteles de la persoana care-l vinde, acesta este intact. Probabil va fi nevoie sa schimb electrolitici..etc dar lucruri marunte.

Schema o gasiti la : http://www.starlett.com/~web5_macguru/a ... _free.html

Astept pareri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zaitzus

6

• blue

1

• danzup

1

• Trabant

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca 250-300 euro ar fi pretul rezonabil, in stare foarte buna chiar mai mult, este un amplificator serios cu performante excelente si sint sigur ca datele sint reale in plus japonezii au avut intodeauna transformatoare de exceptie, se pare ca aici ar fi vorba de TAMURA...

Link spre comentariu

Tamura sunt :)si pretul negociat este de 250 eur fara transport in BucurestiAcum sper sa sune mai bine decat un technics amarat..nu mai intereseaza neaparat puterea cat sunetul de lampa. oricum 30 w pentru o camera de 17 mp cred ca sunt suficienti.totusi pretul mi se pare destul de jos in comparatie cu sansui 1000A 500A sau alte ampuri de la firme consacrate. \ma intreb care este motivul...

Link spre comentariu

Tamura sunt :)si pretul negociat este de 250 eur fara transport in BucurestiAcum sper sa sune mai bine decat un technics amarat..nu mai intereseaza neaparat puterea cat sunetul de lampa. oricum 30 w pentru o camera de 17 mp cred ca sunt suficienti.totusi pretul mi se pare destul de jos in comparatie cu sansui 1000A 500A sau alte ampuri de la firme consacrate. \ma intreb care este motivul...

Motivul este ca in romania amplificatoarele cu tuburi nu sunt cautate ca in vest !!!
Link spre comentariu
Vizitator viobio

nu te mai gindi!,pune mina pe el ,e moca la 250eurostii cit costa un traf de iesire Tamura?doi condensatori sunt schimbati!arata bine,zic eu daca il cumperi ,trebuie puricat putin de cineva care are experienta in lampidaca nu il cumperi sunt si eu interesat de amplicicator!inca odata CUMPARA AMPLIFICATORUL!!!poate proprietarul nu stie ce vinde!insista sa vezi si interiorul cu piese,tuburile nu sint o problema se schimba

Link spre comentariu

Original era cu tuburi Matsushita. 7189 se poate inlocui cu EL84 ( e de fapt o versiune de EL84). 12AX7 =ECC83, iar 6AN8, e trioda pentoda, FIF. Nu e interschimbabila direct cu ECF binestiute ( ECF80,82,802,6F1P)Ar fi de vazut daca merge pus 6F12P. Desi cel mai bine este sa cauti tub original, plus ca nu cred ca e scump. Viobio: Poate citeste proprietarul si isi da seama....creste pretul.....

Link spre comentariu

auu, sper sa nu :speriat de mult mi-am dorit un amplif cu tuburi insa pana din state cu to cu transport ma duceau muult prea mult.Mi-ar fi placut mult un Sansui 1000A dar cand il gasesti (foarte rar) il gasesti la peste 600 usd la care se adauga cel putin 150usd transportul. Sansui cand imi vor creste salariul :ras:

Link spre comentariu

...Raspuns in frecventa - 5 - 100.000 Hz (+/- 1 db)...Astept pareri.

5 - 100.000 Hz (+/- 1 db),total exagerat...,dar face bani cu "brio" !,nu merita ratat...http://www.okazii.ro/catalog/39540885/A ... TATE-.html
de regula frecventa, distorsiunile...etc, sunt masurate la o putere de 1 wat. cu cat creste puterea, gama fecventei se limiteaza.Sper sa fie deja facut colet si sa-l primesc pana joi, va tin la curent cu starea lui.Mai ramane sa vad cum se pupa cu boxele mele Canton LE70
Link spre comentariu

sosit, stare 7 din 10.necesita o curatare, eventual schimbat tuburi, inca nu l-am ascultat ca n-am susra si boxe la serviciu, abia astept sa-l cazezin sufragerie :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări