Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eroare...help pls

wolfei

Postări Recomandate

Buna...folosesc un picKIT2 pe un breadboard...sunt incepator apropo...Voiam sa falfai niste LED-uri pe un 18f4550...Am verificat programul in Proteus si mergea bine se aprindeau cate 2 LEDuri succesiv...un fel de shiftare..Cand am vrut sa programez uC mi-a dat eroarea asta...Am cautat pe net si am gasit in mai multe locuri k baietii dupa ce au apasat pe mai multe butoane...nu le-a mai dat eroarea asta :sparge: EU am tot incercat sa apas...da nimic...tot eroarea asta... :cry: Folosesc MPlab...si am incercat si cu PICkit2 Programmer...acolo nu a dat nici o eroare...dar nu s-a aprins nici un LED..Daca vreau sa sterg uC...imi zice k il sterge...dar cand fac verificarea memoria nu e goala...Daca ma poate ajuta cineva ...va sunt foarte recunoscator...AM atasat programul pe care il folosesc..Programming Target (3/1/2010 5:23:46 PM)PIC18F4550 found (Rev 0x7)Erasing TargetProgramming Program Memory (0x0 - 0x15F)Verifying Program Memory (0x0 - 0x15F)Programming Configuration MemoryVerifying Configuration MemoryPK2Error0027: Failed verify (Address = 0x30000C - Expected Value 0x0 - Value Read 0xF)PICkit 2 Ready

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wolfei

4

• puiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator thenoble66

Ce versiune de MPLAB folosesti?Personal m-am luptat degeaba cateva ceasuri bune cu versiunea 8.43.Pe urma m-am resemnat si am trecut la 8.36. Brici!Succes,thenoble66

Link spre comentariu

Momentan folosesc 8.30...instalat de pe CD pe care l-am primit cu picKIT2...Dar inainte de acest 18f am programat un 16f877A si a mers...asa ca nu cred sa fie de la versiunea de MplabChiar nu stie nimeni sa imi dea un raspuns?

Link spre comentariu

Gata cu eroarea!! :101 ...am instalat versiunea 8.36 de la Mplab...asta o aveam la indemana...si la prima incercare a dat iar eroare dar knd a mai incercat odata nu a mai dat...Totusi...nu se aprinde nici un LED...Pana acum am alimentat uC de la PIC kit2...am sa ii pun o alimentare de la un incarcator de tel cu un voltage regulator la 5V...Intre timp imi poate spune cineva dak ii merge programul??..Ma mai gandesc ca poate tr sa configurez ceva la registrii...deocamdata am oprit watchdog si LVP...Va multumesc pentru ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări