Vizitator goguiop Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 am facut o incinta din pal de 1.8 cm, bas-reflex, difuzor de joase-medii si tweeter.as vrea sa intreb ce ar putea sa fie gresit daca la volum mare , aerul iese foarte zgomotos din boxa si basul nu mai are putere?ps:as pune si o poza dar nu stiu cum..am vazut butonu img de sus da nush sal folosesc :roll: Link spre comentariu
cristimm Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 Probabil ca sunt gresite dimensiunile cutiei sau ale portului de bass-reflex. Link spre comentariu
Vizitator goguiop Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 http://tinypic.com/98851i.jpg Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 Prima mea impresie,e ...slaba calitate a difuzoarelor.Basul,dupa cum se vede,e de subbas,iar tweterul,de superinalte.Ai o serioasa lipsa in spectrul de medii.Nu ai spus daca ai calculat cutiile sau le-ai facut ochiometric.Poate ne spui shi 9 ce model de difuzor ai folosit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum