Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem 2.1 sau 2 fr-uri??

sergiu mihoc

Postări Recomandate

salut, am un prieten care vrea sa-si faca niste boxe si mia cerut o parere, si anume, nu stie daca sa-si faca 2 sateliti cu difuzoare de 12" si un sub de 15" sau 2 fr-uri cu difuzoare de 15"voi ce ati alege?astept raspunsuri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

3

• mihaikorg

3

nu ai specificat si pentru ce aplicatie, si ce buget ai. daca ai un buget totusi mic mai bine iti faci 2 cu 15'' pt. ca duc mai mult 2 cu 12'' plus subwoofer. eu lucrez la 2 sateliti pe 12'' si am luat difuzoare RCF care chiar se aud bine(le recomand,l12 854 k dar sa stii ca nu prea au bas au de la 50 hz pana la 300 dar daca vrei si cva bas poti folosi RCF-LF 12G 301)....dar le voi folosi intr-un sistem mai mare cu inca 2 sateliti de 15'' si 2 sub-uri de 18. BAFTA

Link spre comentariu

nu ai specificat si pentru ce aplicatie, si ce buget ai. daca ai un buget totusi mic mai bine iti faci 2 cu 15'' pt. ca duc mai mult 2 cu 12'' plus subwoofer. eu lucrez la 2 sateliti pe 12'' si am luat difuzoare RCF care chiar se aud bine(le recomand,l12 854 k dar sa stii ca nu prea au bas au de la 50 hz pana la 300 dar daca vrei si cva bas poti folosi RCF-LF 12G 301)....dar le voi folosi intr-un sistem mai mare cu inca 2 sateliti de 15'' si 2 sub-uri de 18. BAFTA

daca face fullrengiuri pune hp15w + comp 34, iar daca face 2.1 foloseste ew12 ptr sateliti si lw15 ptr sub, sincer nu stiu unde vrea sa le foloseasca.
Link spre comentariu

pei ce sa zic...difuzoarele sunt ieftine... si nush cat mai rei sa dai si pe filtre,dar decat sa-ti iei filtre dalea la 80 de lei mai bn nu mai faci nimic. iti recomand ori dna x pro parca asa se numea ori cele mai bune filtre le gasesti la maestrul shambala .(e foarte serios) id-ul lui este ambalhsa . un te vor duce undeva in jurul 300 RON la el (mi-am luat si eu 2) respect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări