Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator cod morse

Gabriel_S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

2

• Gabriel_S

2

• MiniTehnicus

1

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

Cu 555 poti realiza doar generatorul audio, pentru ce ai nevoie trebuie bug electronic.Sau poate doresti varianta cu PIC, pentru asta sunt o multime de variante, recomand K1EL.Sau gata realizat de la Sorin YO9HVP.

Link spre comentariu

Sustin schema postata de MiniTehnicus. Daca esti atent la plantare va pleca din prima. Si nici nu costa prea mult..In plus acest montaj este admis la toate concursurile de telegrafie viteza. Cele cu PIC sunt interzise si descalificate de la bun inceput, pt ca in memoria lui se poate introduce ceva care sa ajute concurentul, hi, hi. Ma rog, eu nu as rade daca as ajunge acolo bazandu-ma pe ceva, iar arbitrii sa imi arate cosul sau usa...Dar vezi ca iti trebuie si o cheita de manipulare, care daca nu e bine facuta si destul de grea, ca sa nu se miste singura...Succes(uri, hi, hi).

Link spre comentariu

Sustin schema postata de MiniTehnicus. .

Aveti acea schema? Eu nu stiu despre care vorbiti.Multumesc!
Dzeule mare. Tatal nostru care-Le esti....Oare ce o fi in atasul lui Minitehnicus, aflat cu doar o casuta deasupra celui al meu? E drept ca am 46 de ani si doar -9 si -10 dioptri, dar parca prin ochelari mei vad destul de clar ca s(I)crie "Schemabug.jpg [ 128.79 KiB ]", ba chiar si "Cablajbug.jpg [ 264.4 KiB ]". Pesemne ca in acesta discutie vorbeam despre ce a facut Gunther Prien cand a intrat cu U'47 in Scapa Flow. Si despre cum a murit Schepke (U'100), nu despre generatoare de cod Morse... Sa mai zica cineva despre mine ca sunt dus cu pluta. Pardon, cu submarinul, hi, hi..
Link spre comentariu

Are cineva vreo schema de generator cod morse cu circuitul ne555, care sa bata si linii si puncte?

O schema cu 555 atsata pe alt forum.[attachment=0]image008e.jpg[/attachment]
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări