Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine poate sa ma ajute

Vizitator Marian Costin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex20alex

1

Top autori în acest subiect

Vizitator patratzel1988

E destul de greu sa intri pe piata in momentul asta.Eu sonorizez evenimente din 2001,am inceput dintr-o prostie la niste prieteni de familie,la o nunta de argint de 30 de persoane, cu o statie electro arges si 2 boxe de 15 w un pentium 1 mmx de 200mhz si hard de 1,4 Gb.Aveam cd-uri facute cu selectii,trageam muzica dupa net,cand gaseam de unde sa trag.S-au simtit foarte bine si apoi au inceput sa sune oamenii.Atunci erau foarte putini oameni in orasul meu care sa faca chestia asta,si cand cererea e mare si oferta mica,preturile erau BUNE si incepeam joia si terminam luni dimineata.Acum treburile s-au schimbat,sunt multi care pun muzica,au stricat piata,ca e foarte usor sa spui"imi i-au 2 boxe un laptop un microfon si un mixer,si ma duc sa pun muzica".Trebuie sa ai habar si de ceea ce faci la evenimentul respectiv,ce fel de muzica sa pui,cum sa o alternezi,ca te cheama prima data,si daca nu le place nu vor sa mai auda de tine.Nu am nimic cu cei care vor sa intre in bransa,am spus asta si pe alte forumuri,doar ca trebuie sa aibe grija ce treaba fac la evenimente.Sfatul meu pentru tine,este sa cauti pe cineva din orasul tau care sa faca sonorizari,si sa il convingi sa te i-a cu el,sa vezi cum se face,ce fel se face,si sa te vada si lumea ca esti acolo.Si daca faci treaba buna,cel pe care il insotesti,iti v-a da sonorizari mici la inceput,daca considera ca poti face fata.Eu unul asa am facut cu cei care au venit la mine sa ii ajut.Nu am spus nu l-a nimeni,nu am fost invidios si 2 dintre ei,au ajuns sa aibe sonorizari mai multe decat mine ,pentru ca sunt mai buni.Recunosc asta si nu imi este rusine.Ce sistem ai ?Din ce este format?

Link spre comentariu
Vizitator georgesunet

daca vrei sa pui muzica la petreceri cumpara ceva serios macar 200w RMS (sinus) boxe pasive sau active un mixer audio un microfon dinamic un pc care sa nu te lase in timpul petreceri ;iti mai trebuie muzica selectata toate genurile si sa cunosti fiecare melodie din pc ,,,daca nu ai buget cauta o firma de organizari evenimente si dute ca dj multa bafta si cultura muzicala

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări