Vizitator ronix4000 Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 sal.am si eu nevoie de ajutor de la cineva care se pricepe la proiectarea de incinte pentru subwoofere.am nevoie sa aflu ce reprezinte TUNING FREQUENCY la o incinta de subwoofer.as vrea mai multe detalii.10x Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 bass+reflexul e tunat la o anumita frecventa.Adica la frecventa aia canta tubul cel mai bine.Sub ce tubul canta tot ce canta diful ,dar in opoyitie de faya, deci se anuleaza reciproc. Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 ai putea sa ma ajuti si sa-mi spui cam ce frecventa e indicata pentru un subwoofer de 10"????adica la ce frecventa sa fac tuningul tubului?? Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 habar nu am ce sa iti spun pt ca nu stiu nimic despre volumul cutiei si despre parametrii difului.Poate fi oricat intre 25 si 60Hz. Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 dar sa inteleg ca aceasta Tuning Frequency e bine sa fie de valoare cat mai mica pentru un subwoofer ??? Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 pai eu am incercat proiectare unei boxe in BassBox6 Pro si am vazut ca e o stransa legatura intre Fb (care presupun ca e frecventa de tuning a incintei) si frecventa de atenuare -3 dB (F3). Banuiesc ca ideal ar fi ca si Fb si F3 sa fie la frecvente cat mai joase amandoua..dar daca o modific pe una creste cealalta....oare am dreptate sau vorbesc prostii??? cine se pricepe poate ma lamureste si pe mine cum sta treaba cu Fb si F3.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum