Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor Infinity Kappa 120w BR

Mihai85

Postări Recomandate

am facut rost un sub auto cu acest dif in cutia originala(tub BR) si as vrea sa va intreb daca da rezultate in casa , bineinteles cu alta incinta daca este nevoie, ca sa sune corect.Se aude bine ,dar parca basul este un pic cam prelung avand in vedere ca incinta este calc pt auto.Pun mai jos niste specificatii ca sa va dati cu parerea.o sa pun date si despre incinta actuala dar inca nu am masurat-o

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

4

• ahegyes

2

• baga

1

Top autori în acest subiect

E posibil ca sunetul prelungit sa fie de la cutie.CU datele de mai sus am facut o mica simulare si a iesit o cutie de aprox. 40-50 litri cu tuningul reflexului la 35hz (8.2cm diametru si 20cm lungime). F3 la 38hz ceea ce e bine.

Link spre comentariu

Se preteaza......., nu as spune asta, cu toate ca sunt unele branduri audiofile care cer o caruta de bani pentru sistemele lor si folosesc pentru sub-wofere difuri de masina. Trebuie incercat si vazut ce iese, dar in general nu este recomandata o astfel de solutie.Nu stiu exact ce dimensiuni are cutia originala, ca sa facem o comparatie cu simularea. Daca dimensiunile sunt apropiate...nu cred ca se poate scoate mai mult din acest dif.

Link spre comentariu

Cam aceeasi treaba,incearca sa prelungesti portul cu o teava de 10-12 cm lungime,sau cu un pahar mai tare cu fundul taiat ( adica sa acordezi mai jos ) ,vezi poate nu mai suna basul asa prelungit

Link spre comentariu

am facut o comparatie cu masuratorile facaute de mine si cu cele din tabelul din atasamentul de mai sus si coincide cu cazul 1 de la br(flat response). cred ca o las asa...nu ma mai complic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări