Mihai85 Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 am facut rost un sub auto cu acest dif in cutia originala(tub BR) si as vrea sa va intreb daca da rezultate in casa , bineinteles cu alta incinta daca este nevoie, ca sa sune corect.Se aude bine ,dar parca basul este un pic cam prelung avand in vedere ca incinta este calc pt auto.Pun mai jos niste specificatii ca sa va dati cu parerea.o sa pun date si despre incinta actuala dar inca nu am masurat-o Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 E posibil ca sunetul prelungit sa fie de la cutie.CU datele de mai sus am facut o mica simulare si a iesit o cutie de aprox. 40-50 litri cu tuningul reflexului la 35hz (8.2cm diametru si 20cm lungime). F3 la 38hz ceea ce e bine. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 multumesc frumos pt simulare. sa inteleg ga dif se preteaza la o aplicatie pt casa. Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Se preteaza......., nu as spune asta, cu toate ca sunt unele branduri audiofile care cer o caruta de bani pentru sistemele lor si folosesc pentru sub-wofere difuri de masina. Trebuie incercat si vazut ce iese, dar in general nu este recomandata o astfel de solutie.Nu stiu exact ce dimensiuni are cutia originala, ca sa facem o comparatie cu simularea. Daca dimensiunile sunt apropiate...nu cred ca se poate scoate mai mult din acest dif. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 intre timp am masurat si incinta orig: vol=56L fara dif, iar portul de BR 10cm diam ,cu lungime 22 Link spre comentariu
baga Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Cam aceeasi treaba,incearca sa prelungesti portul cu o teava de 10-12 cm lungime,sau cu un pahar mai tare cu fundul taiat ( adica sa acordezi mai jos ) ,vezi poate nu mai suna basul asa prelungit Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 am facut o comparatie cu masuratorile facaute de mine si cu cele din tabelul din atasamentul de mai sus si coincide cu cazul 1 de la br(flat response). cred ca o las asa...nu ma mai complic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum