Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

EW 1003+comp 34

bassbox

Postări Recomandate

Am nevoie de niste boxe low cost ,putere pana in 100W ,dar cu un SPL acceptabil.Boxele s-ar folosi ocazional la mici chefuri in casa(copii mei intra in aceasta perioada).Ce ziceti de aceasta combinatie:EW1003+COMP 34 cu filtru la cca 2kHz Bassreflex?Poate ajunge si un comp25?Poate,nu trebuia sa incep un nou topic,ar fi intrat intr-un topic similar.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bassbox

5

• Sharky

2

• alex20alex

2

• baga

1

Top autori în acest subiect

Vezi ca difuzorul ala nu scoate nimic sub 60 hz.

Mda.....inseamna ca ar cam trebui si un sub :nas:Atunci s-ar putea sa ies mai ieftin cu EW 15 EP fara sub
Link spre comentariu
Vizitator rekynutz

intre care intrebi, intre difu de pe bbrom si intre difu de pe discopro? nu exista alt difuzor ,ii acelasi lucru ,nu sunt doua diferite cu aceiasi denumire. de la bbrom mi-am comandat si eu de vreo doua saptamani un hp-15w . si specificatiile care le dau ei nu corespund cu cele reale ,de aia ti-am trimis linku , cu difu si specificatiile de la doscopro. de comandat poti sa comanzi de la care iti convine. succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări