Vizitator crocobmh Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 se poate conecta un acer aspire 5735z la tv prin rca sau scart ? daca da, cum? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Pai zi si tu ce porturi are pe el, doar nu vrei sa cautam noi laptopul pt tine. Daca are S-Video merge prin ala (se gaseste cablu S-Video cu SCART la celalalt capat), daca nu, iti trebuie un convertor de la iesirea VGA ceea ce va fi mai scump decat un simplu cablu. Link spre comentariu
Vizitator crocobmh Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 laptopul are iesire vga si tv-ul rca sau scart am auzit ca ar merge cu un cablu "vga + s-video" Link spre comentariu
sile2288 Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 da se poate utiliza acel dispozitiv nu cred ca mai trebe facut nici o setare Link spre comentariu
hugo Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Hm... in mod normal nu poti obtine direct semnal pentru TV din VGA. Unele placi video trimit insa semnal compozit ce poate fi folosit cu un adaptor de care ai pomenit mai sus(VGA la S-Video, Composite). Daca frunzaresti pe net... cu placile ATI ai sanse mai mari decat cu Intel(banuiesc ca asta e in notebookul tau). Pentru a obtine PAL(banuiesc ca TV-ul tau asta stie in principal) ai nevoie de un convertor VGA-PAL. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 laptopul are iesire vga si tv-ul rca sau scart am auzit ca ar merge cu un cablu "vga + s-video" cum naiba să meargă, că ai zis că tv-ul nu are intrare s-video, doar rca şi scart!!!rca-ul ăla galben e pentru sunet, cică... caută s-video to RCA, sau s-video to scart, şi gata!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum