rauldan2005 Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Am nevoie de un inlocuitor pt SI9241 pt ca nu gasesc nicaieri acest integrat. LA TME stocul e zero si in rest nu am gasit la nici un magazin online si nici prin Tg Mures. Va multumesc. Robeert: " Poate buna ziua " Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 27, 2010 Administratori Partajează Postat Februarie 27, 2010 nu are inlocuitor Link spre comentariu
rauldan2005 Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 si unde as putea gasi? am nevoie de 2 bucati.SI9243 ar merge in loc de SI9241 ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 27, 2010 Administratori Partajează Postat Februarie 27, 2010 nu vezi banerul de mai sus ? e ditamai bannerul , daca cauti in el il gasesti pe stoc http://ro.farnell.com/jsp/search/result ... rect=false Link spre comentariu
rauldan2005 Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Ba da, l-am vazut :)Deci eu am nevoie de SI9241-AEY SOIC8 care am vazut ca nu este pe STOC doar in SUA, insa este pe stoc SI9241EY, sunt compatibile ?Piesele am sa le folosesc intr-o interfata VagCom Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum