Pongo Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Doresc sa-mi achizitionez un osciloscop digital si am gasit un Rigol DS1052E, nou la 1800 lei. I-as ruga pe cei care au lucrat sau care cunosc modelul respectiv sa-mi impartaseasca si mie (noua, banuiesc ca mai sunt si altii interesati de subiect) cateva din impresiile lor, avantaje, dezavantaje, fiabilitate, precizie, raport calitate pret, etc. Osciloscopul va fi folosit in regim de amator, semnale analogice si digitale cu frecvente nu prea mari (nu am depasit 20 Mhz). Am mai citit postari de genul "digital vs analogic" dar m-ar interesa in mod special modelul amintit mai sus. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Pongo Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 NIMENI ?! :cry: Curios este faptul ca la firma unde l-am gasit acum 2 saptamani costa 2400 lei iar acum doar 1800 lei. Cam mare reducerea ! Link spre comentariu
Craciun Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Uite un review in engleza , ai ceva de citit. http://www.eevblog.com/2009/04/05/full- ... l-ds1052e/ succes Link spre comentariu
Pongo Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Multumesc ! Cam multe cuvinte de lauda in review-ul respectiv. Am mai gasit un alt review in care acelasi domn descrie partea "hardware" pe un ociloscop demontat. Aceleasi cuvinte de lauda si aici. Sper sa merite, probabil saptamana viitoare o sa intru in posesia lui. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 tipul ala din clip isi demonteaza toate sculele din laborator Pongo eu zic ca nu o sa regreti la banii aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum