Vizitator ShiNe Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Salut. Am un difuzor de 150W si 8 ohm si vreau sa'i fac o cutie.Este de 19cm si intentionez sa fac o cutie dreptunghiulara si deasupra difuzorului sa pun un tub de bass.Voi folosi pentru un woofer. Lateralele, fata si spatele sa aiba aceleasi dimensiuni, iar sus si fundul evident lafel.Va rog sa'mi spuneti cele mai potrivite dimensiuni.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
papyreloaded Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 ....in loc sa-ti explic chestii de baza pe care n-o sa le intelegi, o sa-ti zic simplu: nu se poate recomanda cutie doar daca stii marimea si puterea fictiva a difuzorului. tubul de bass nu se pune aiurea, doar asa ca vrei tu sa iasa bassu' :rade:nu te intreb de parametrii t/s pentru ca am o presimtire ca nu-i ai Link spre comentariu
Vizitator ShiNe Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Voi folosi pe post de woofer la acest sistem -> http://www.ecost.ro/images/31730277100.jpg De ce nu se poate recomanda? Nu il pun aiurea, pe partea frontala deasupra difuzorului. Link spre comentariu
papyreloaded Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 In primu' rand nici nu stiu ce difuzor ai (firma si model) Link spre comentariu
Vizitator ShiNe Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 In primu' rand nici nu stiu ce difuzor ai (firma si model) Conteaza? Daca da, Hai Niao KSW8030. Asemanator cu cel de aici -> http://buy.mikado.ro/images/thumbs_cach ... 203%29.jpg diferentele sunt minore. Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 papyreloaded e mai realist, nu-l baga in seama. nu conteaza ce firma, model e difuzorul!se poate recomanda o incinta foarte usor. o intrebam pe mama omida pe care o tinem legata in beci, alaturi de elodia. hopa, se pare ca mi-a citit deja gandurile, si mi-a raspuns. incinta perfecta pentru difuzorul tau trebuie sa fie de 2.3x1x0.45 (LxWxH). dimensiunile sunt in metrii. o sa iasa un subwoofer tip sicriu foarte tare, si dupa ce-l ingropi o sa scoale toti mortii acum, lasand gluma la o parte, nu se poate recomanda o incinta potrivita pentru un difuzor, cunoscand doar diametrul si puterea. trebuie cunoscuti si alti parametrii (pe care ii pomenea papyreloaded mai sus), altfel e foarte posibil ca rezultatul sa nu fie multumitor deloc. eu l-as pune intr-o incinta inchisa de 20-30 de litrii. Link spre comentariu
Vizitator ShiNe Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 papyreloaded e mai realist, nu-l baga in seama. nu conteaza ce firma, model e difuzorul!se poate recomanda o incinta foarte usor. o intrebam pe mama omida pe care o tinem legata in beci, alaturi de elodia. hopa, se pare ca mi-a citit deja gandurile, si mi-a raspuns. incinta perfecta pentru difuzorul tau trebuie sa fie de 2.3x1x0.45 (LxWxH). dimensiunile sunt in metrii. o sa iasa un subwoofer tip sicriu foarte tare, si dupa ce-l ingropi o sa scoale toti mortii acum, lasand gluma la o parte, nu se poate recomanda o incinta potrivita pentru un difuzor, cunoscand doar diametrul si puterea. trebuie cunoscuti si alti parametrii (pe care ii pomenea papyreloaded mai sus), altfel e foarte posibil ca rezultatul sa nu fie multumitor deloc. eu l-as pune intr-o incinta inchisa de 20-30 de litrii.Daca asa este, dimensiunile in metri, eu zic ca este cam exagerat. Eu ziceam sa nu trec de 70cm maxim la fata si laterare inaltime...Nu o sa fac o cutie cu 2.3 metrii inaltime, este exagerat. Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 era o gluma ce-am scris acolo. n-ai citit tot postul? la sfarsit ti-am recomandat ceva mai plauzibil.p.s. - 2.3 metrii era lungimea (L) sau nu stii de la ce vine LxWxH? Link spre comentariu
Vizitator ShiNe Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 era o gluma ce-am scris acolo. n-ai citit tot postul? la sfarsit ti-am recomandat ceva mai plauzibil.p.s. - 2.3 metrii era lungimea (L) sau nu stii de la ce vine LxWxH?20-30 litri, dar nu prea le am cu spatiu, in LxWxH cat inseamna pt. 20-30 L?Eu ziceam fata, spatele si lateralele 70 x 30 Link spre comentariu
alex20alex Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Hai sa incerc sa te ajut ca vad ca lumea pe aici face "misto" !Parametri la acest difuzor din pacate nu cred ca ai sanse sa gasesti!Diametru 200 (220) mm Putere specificata 150 W Putere recomandata 35 W Impedanta 8 ohm Banda frecvente KHz Greutate magnet (1oz=30g) oz Dimensiuni magnet 100X25 mm Inaltime 85 mm Tehnologie membrana carton Diametru bobina inch Numar căi 1 Tehnologie magnet obisnuit Daca vrei sa ii faci carcasa de 30L asta inseamna 40x25x30Puterea reala este de 35W, este un difuzor de cca 30 lei ,sa nu te astepti la mai nimic! Link spre comentariu
Vizitator ShiNe Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Hai sa incerc sa te ajut ca vad ca lumea pe aici face "misto" !Parametri la acest difuzor din pacate nu cred ca ai sanse sa gasesti!Diametru 200 (220) mm Putere specificata 150 W Putere recomandata 35 W Impedanta 8 ohm Banda frecvente KHz Greutate magnet (1oz=30g) oz Dimensiuni magnet 100X25 mm Inaltime 85 mm Tehnologie membrana carton Diametru bobina inch Numar căi 1 Tehnologie magnet obisnuit Daca vrei sa ii faci carcasa de 30L asta inseamna 40x25x30Puterea reala este de 35W, este un difuzor de cca 30 lei ,sa nu te astepti la mai nimic!Am dat 28, nu conteaza )Multumesc.Puteti da TC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum