Vizitator dragosvoda_is Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Va saluta un novice.... Am gasit un aparat interesant in boxa,rusesc.Este vorba de un joc de lumini,cred,care primeste un semnal audio si in functie de el schimba culoarea luminii... Ce parere aveti...?Am incercuit soclul unde se conecteaza partea cu becurile.Nu l-as putea transforma cumva ca sa il conectez la pc... sau sa-i pun un microfon si in functie de sunetul ambiental sa schimbe culorile.... Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Intre timp am descoperit care e treaba cu oraga de lumini,i-am bagat semnal audio si merge perfect...acum trebuie sa modific luminile pt ca lipseste bucata de fibra....astept idei...... Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Am consultat piata....si am gasit asa ceva pentru a inlocui luminile... Si becuri cu oglinda Dar ar fi 3 probleme... 1. Iese cam piperat pretul...un bec e cam 10 Ron 2. Nu stiu daca "duce" becuri de 25W sau 40W,cele originale sunt de 15 W 3. Am vreo sansa sa gasesc butoanele lipsa de la potentiometre? Link spre comentariu
Den Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Pune de exact aceeasi putere ca si cele originale,altfel risti sa faci praf jucaria. Link spre comentariu
Vizitator dragosvoda_is Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Intre timp am mesterit jucaria...si se comporta destul de bine...i-am pus becuri de 25w... vad ca rezista...electronica ruseasca e de fier...si la propriu si la figurat...cam asa arata... Si o poza panorama... http://i44.tinypic.com/atnfrt.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum