Vizitator goguiop Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 am un amplificator electronica industriala de 2x40w, si ii merge un singur canal...merita sal repar.. cam ce difuzoare ,cati wati, tre sa pun pe ea...? Link spre comentariu
Vizitator goguiop Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 am auzit ca ar fi cam cel mai bun amplificator facut in romania.....mai stie cineva ceva de statia asta???? Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 2x40W/4ohm are amplificatorul; acum, depinde si de cat de tare vrei sa asculti. daca asculti pina la limita distorsiunilor sesizabile, poti pune orice difuzoare (boxe). daca vrei sa asculti tare ... prea mult nu se poate, caci va distorsiona destul de repede. se poate asculta tare+tare distorsionat problema e ca acest amplificator, mai mult decat altele, pune in pericol boxele cand se asculta cu distorsiuni mari. asa ca de obicei se folosesc boxe DIY, dar de puteri mari (pro). la vremea lui a fost cel mai ... amplificator deuz casnic din RSR. de reparat nu e prea greu, schema se gaseste cam peste tot iar piesele sunt banale dat fiind ca are vreo 20 de ani probabil ca potentiometrele paraie si baraie, poate si unii condensatori s-au uscat (erau si de calitate destul de proasta). eu as folosi doar carcasa si radiatoarele ... dar asta pt. ca am mai multe montaje in lucru si carcasele sunt cea mai mare problema Link spre comentariu
Vizitator goguiop Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 sunt nou pe forumul asta da mam uitat prin el si am vazut ca toti va puneti strambe....numai sa va certati stiti....forumu e facut sa vorbesti...nu sa faci misto de altii sau sa faci pe desteptu...pacat ca vasile nu vede lucrurile astea :( Link spre comentariu
Vizitator goguiop Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 oricum....daca cablajul se gaseste peste tot, poate cineva sa -l posteze aici ? Link spre comentariu
TITI Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Ma intebam daca asta de jos o fi ampliful tau. Ma rog sau cam asa arata fata ca al meu e modificat, adica din doua asemeanea amplif am facut unu sigur cu conexiune stereo pe 4 amplif 4 x 35w sau bridge 2 x70w. Oricum sa ai grija cum il folosesti ca la maxin scoate si ceva cc............ http://img237.imageshack.us/my.php?imag ... 0138qc.jpg Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 tare si in aceasi timp cu distorsiuni foarte mari inseamna ca la balci mai vezi pe la parcurile de distractii (la mare sigur).... si de multe ori la manelistii de mahala. no offence :Dps - da, ala-i. eu n-am spus de cablaj ci de schema electrica. Link spre comentariu
Vizitator goguiop Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 al meu narata ca ala. pe asta scrie 2*40 Link spre comentariu
niq_ro Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 am si eu unul, asa ca pot sa-ti spun despre el cate ceva.. schema amplificatorului este aproape identica cu cea a amplificatorului A350 (2x35W) produs tot de Electronica Industriala (a carui schema o am si eu la http://www.niqro.as.ro/diverse.htm luata tot de pe forum :oops: ) bun, diferenta pe care am gasit-o eu este la partea de alimentare... e subdimensionat, are doar o punte redresoare, pe cand A350 are 2, in rest e la fel... repara-l ca e bun... eventual schimba-i si potentiometrii si condensatorii de filtraj :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum