Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare incinte acustice capabile sa duca 200W

cry3200a

Postări Recomandate

eu nu inteleg pesoanele cu " I-MI PLACE SA DAU LA MAXIM"eu recunosc ca nu sunt audiofil si nu am pretentiile lor dar,cum spunea cineva mai suscu un amplif de 3*35 daca ajung cu volumul la 50% din cursa acestuia incep sa-mi vibreze dulapurile prin casa ,mai am impulsuri cand dau un pic mai tare de atat dar :doar sa arat cuiva ce poate scula mea in general se alege un amplif mai puternic ca boxele pe care va functiona ;astfel vei ajunge sa scoti "untul " din boxe fara sa auzi si distorsiuni,cred ca trebuie sa simti cand boxele au ajuns la pragul lor maxim si atunci trebuie sa te oprestidesigur nu ma astept la cei cu "maxim" sa aiba simtul astanu inteleg cum poti sa te uiti la filme la asemenea puterilumea e multa-oameni sunt putini

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cry3200a

8

• Dj_Dog

3

• zal

2

• Jimmy

1

Top autori în acest subiect

Nu cred ca ai inteles, nu ma uit la filme la maxim, Domane fereste, nici nu am scriis asa ceva, eu am scriis la ce le folosesc in general, dar mai am cum ai si tu acele "impulsuri" sa dau mai tare cand vin prieten la mine asa sa ne distram si atunci trebuie sa mearga asa poate chiar 1h, dar am colegi cu care cant la chitara si atunci dam volumul mult mai tare si acolo apar problemele, normal ca prefer calitate peste volum dar daca se pot obtine ambele de ce nu? Stai linistit ca imi dau seama foarte bine cand ajung boxele la maxim din ce pot oferi, tocmai deaia si vreau sa le schimb, pentru ca nu vreau sa ma zgarie pe creier de fiecare data cand merg tare,

Link spre comentariu

De fapt ai nevoie de 3 sisteme: unul de filme (stereo, dar poate fi şi multicanal, ceva de calitate şi exclus calculatorul ca sursă de sunet), altul de speriat cartierul (stereo, calitate medie de stadion, cu mp3-uri din sărăcia de calculator) şi al treilea pe lămpi ptr chitară (mono cu efecte). :limb:

Link spre comentariu

Zal eu am asa, pentru filme am alt PC pe care am doar filme DVD si acolo am legat un TV LCD care e pe post de center cand ma uit la filme leg MA-ul pe post de left si right si imi ajunge, poate voi cumpar un sistem 5.1 dedicat, apoi pentru muzica am doar muzica lossless (diferenta de la lossless la MP3 si pe MA e gigantica, si rulez FLAC prin winamp in ASIO stii ce este sunt sigur si atunci sunetul cum intra asa si iese daca sunt diferent sunt foarte mici ca este trimis direct in output sunetul fara nici o modificare din windows decat cea de pre am si replay gain, care le-am setat la -2dB sa fiu sigur ca nu are clip nimica sunetul e cristal poate lumea nu crede, dar sunet asa clar numai in recivere scumpe legate in HDMI si SPDIF, care trec usor de 15 milioane, da la partea de chitara ai dreptate un amplificator pe lamp nici nu sar compara cu asta dar sunt foarte scumpe cele pe lampi, eu trec chitara prin pedale diverse si apoi in statie, ceea ce e cam de mantuiala ca ar fi trebuit si un pre-amp dar din lipsa de $ ma descurc cum pot o perioada de timp momentan asi zice ca boxele sunt prioritate, Zal la amplificator de chitara, vorbesti de Box sau doar Head?

Link spre comentariu

Ptr chitară îţi poţi răspunde singur, în funcţie de cît de profesionist eşti, dacă doar exersezi acasă sau cînţi cu vreo formaţie în sală. Sigur că şi locul disponibil e determinant. Eu unul aş prefera ampliful separat.

Link spre comentariu

Imi puteti recomanda niste incinte acoustice care rezista la vreo 200W-250W (nu pmpo si prostii dinalea), m-am uitat la incinde pentru concerte gen Europower dar am nevoie de ceva mai estetic ca le voi folosi intro camera pentru filme si muzica, si cele de concerte nu sunt prea aratoase? ma intereseaza sa coste maxim 10 milioane poate si 12 dar mai mult nu,Ca deja ale mele dau faliment si nu ma risc sa mai dau tare ca deja la volum mai mare tot incep sa miroase a ars. Ma intereseaza noi nu SHAveti ceva propuneri? Multumesc

Incintele profesionale gen Europower rezista la puterea aia,dar nu prea au bass,sunt facute sa urle tare,alea care scot bass cat de cat sunt mari.Cu 12 milioane nu stiu sa gasesti ce vrei tu.Poti incerca boxe Cerwin vega alea cu difuzoare de 12 sau 15 , ve parca e seria.Astea au puteri destul de mari si sunt pentru casa,dar cam depasesc bugetul.Nu le-am ascultat,dar am auzit pareri bune despre ele.Sau poti sa iti faci tu boxe.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări