cry3200a Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Imi puteti recomanda niste incinte acoustice care rezista la vreo 200W-250W (nu pmpo si prostii dinalea), m-am uitat la incinde pentru concerte gen Europower dar am nevoie de ceva mai estetic ca le voi folosi intro camera pentru filme si muzica, si cele de concerte nu sunt prea aratoase? ma intereseaza sa coste maxim 10 milioane poate si 12 dar mai mult nu,Ca deja ale mele dau faliment si nu ma risc sa mai dau tare ca deja la volum mai mare tot incep sa miroase a ars. Ma intereseaza noi nu SHAveti ceva propuneri? Multumesc Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Imi puteti recomanda niste incinte acoustice care rezista la vreo 200W-250W (nu pmpo si prostii dinalea), m-am uitat la incinde pentru concerte gen Europower dar am nevoie de ceva mai estetic ca le voi folosi intro camera pentru filme si muzica, si cele de concerte nu sunt prea aratoase? ma intereseaza sa coste maxim 10 milioane poate si 12 dar mai mult nu,Ca deja ale mele dau faliment si nu ma risc sa mai dau tare ca deja la volum mai mare tot incep sa miroase a ars. Ma intereseaza noi nu SHAveti ceva propuneri? Multumescce boxe si mai ales ce amplificator ai de atunci cand dai mai tare miros a ars difuzoarele? Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 cumva camera ta e vreo sala de cinematograf? pentru ce vrei tu, 200-250W e o putere exagerata. Link spre comentariu
Vizitator Mosneagu Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 daca o sa folosesti o sa folosesti maxim 10% din acei 200W..Eu cu amplif de 2x41 de watts...la 25% din putere... nu mai pot viziona filmul normal...nu mai inteleg nimic...asa ca tie iti trebuiesc niste boxe de maxim 60w...Mai ales ca le vei folosi in casa!!!! Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Am niste Philips capabile de 80W de prin 99"-00", dar le-am tinut cu statia prea mult tare si no sor incins si acuma de fiecare data cand cresc volumul incepe din nou sa se simta mirosul ala de ars dar in rest merg cam la fel ca inainte, am neovie pentru ca am un obicei prost sa mai ascult la maxim cate 30 de minute si daca statia poate de ce sa nu pun boxe care sa fie ok si cu statia la maxim, decat sa pun niste difuzoare care de la 20% sa distorsioneze.... Statia e una pentru concerte capabila de vreo 2x200W in 8ohmi si 2x350W in 4ohmi Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 1200 ron perechea? de casa? sa tina 200-250W nominal? UITA!!!!!!!! 2 boxe de podea de ~200w, de gen 850 ron bucata, puse pe un amplificator performant de max 2x100w in 8 ohm sunt capabile sa-ti "rupa splina" intr-o camera... Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Imi puteti da un link cu incinta despre care vorbiti sa vad si eu despre ce este vorba? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Imi puteti da un link cu incinta despre care vorbiti sa vad si eu despre ce este vorba?ti-am dat mp, ca link-urile sunt interzise prin lege... pt. ceilalti, e vorba de Magnat Monitor Supreme 2000... Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Te-a intrebat lumea curioasa ce firma e amplificatorul.Si eu sunt curios . Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 E un BlueTech MA-200 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 E un BlueTech MA-200uite unde era statia de concerte Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Nu stiu ce intelege lumea eu cand am zis concerte ma refer la sonorizari in sali cu pana la vreo 100 de persoane. Cred ca trebuia sa mentionez asa dar mi-o fost mai simplu sa zic direct concerte sa inteleaga tot poporul.... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 problema e ca ala e un amplificator de bubuiala, nu are fidelitate mai deloc iar puterile lui (parerea mea) sunt putin umflatedaca ai folosi cu cap acela mplificator si boxele care le ai nu are cum sa miroasa a ars.spune-ne si ce boxe ai parerea mea este ca recomandarea facuta mai sus este total inadecvata, magnaturile acelea sunt boxe de fidelitate nici de cum de a fi puse pe acel amplificator Link spre comentariu
alex20alex Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Eu zic sa mergi Boxa Blue Tech Dys-112B duc 300w usor ,ele vin cu difuzoare LW-1203 si suna chiar bine!Eu zic sa nu stai prea linistit ca nu scoate 200w risti sa ramai fara difuzoare vezi ca la 4 Ohmi cam trece de 300W Link spre comentariu
cry3200a Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Dj Dog, nu stiu ce sa zic dar eu scot in ea din PC de pe un Creative Xi-Fi si am doar muzica FLAC si scot prin ASIO ca sa nu intervina egalizatoare si prostii, si calitatea cu care reda statia este mult peste orice "Sony" sau "Pionner" care costa cu cel putin 2 milioane mai mult, in legatura cu puterea mi mi se pare perfect posibil tinand cont de tipul finalilor sa scoata 2x200W in 8 si peste 2x300W in 4 in stereo ca mai are si parallel mono si Bridge in care scoate mult mai mult dar pe o singura incinta sau pe un subwoofer. Poate nu se compara cu amplificatoare Hi-Fi de 20-30 de milioane, dar pentru connectarea analogica si tinand cont cat costa eu sunt 101% multumit de ea.Boxele miros a ars de cand au fost pe Kenwood iar inca se mentin la volum mare, nu reusec sa le gasesc modelul exact doar Philips scrie e ele, si pe difuzor scrie 6ohmi 80W (normal ca e destul de realaiva inscriptia aia dar auzind cum suna tind sa cred ca e cat de cat reala)Dj Dog, din nou daca tu poti sa imi areti un amplificator nou pana in 12 milioane care sa sune mai bine ca MA-200 te cred ca nu sa merit, 12 miliane zic ca daca zic pretul normal nu cumperi nimica nou Hi-Fi cu banii aia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum