Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cartus infundat - solutii

paul14

Postări Recomandate

Am 2 cartuse Canon PG-40 Si CL-51. Cel color e decedat de mult si a inceput si cel negru sa faca probleme. Credeam ca nu are tus, dar azi am bagat in el cam 10ml, l-am facut de a scos 2 foi corect, iar apoi adio. Am incercat sa bag aer sub presiune pe unde incarc(am mai facut asa) dar degeaba. Alte variante mai stiti? Sau e timpul sa trec pe laser :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul14

3

• boboBOBO

2

• Stefan

1

• gcom61

1

Top autori în acest subiect

Da,laserul e ok,insa mai incearca sa-i faci baie in alcool.Incarca-l cu alcool si dupa aia scufundal intr-un pahar cu alcool pana a doua zi.La mine a mers.Ai grija ca dupa un anumit nr. de incarcari trebuie resetata imprimanta-pt. ca ,considera cartusul [prea vechi]/

Link spre comentariu

cu apa calda a mers si la mine ( defapt era clocotita ) ! Pana acum am aruncat vreo 4 cartuse deoarece se uscau .. si de atunci m-am invatat.. dupa ce il folosesc il pun inapoi in acel suport.. ca sa nu mai aiba contact cu aerul si de atunci nu am mai avut probleme ! Succes

Link spre comentariu

Am facut dus la cartus si acum merge. La inceput nu voia sa mearga, dar am scos cam 2 pagini numai cu negru, iar apoi si-a revenit. Sper sa ma tina cat mai mult.Multumesc de solutii !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

dupa ce il folosesc il pun inapoi in acel suport.. ca sa nu mai aiba contact cu aerul si de atunci nu am mai avut probleme ! Succes

La care, sau la ce fel de suport, te referi ? Am si eu o problema asemanatoare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări