paul14 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Am 2 cartuse Canon PG-40 Si CL-51. Cel color e decedat de mult si a inceput si cel negru sa faca probleme. Credeam ca nu are tus, dar azi am bagat in el cam 10ml, l-am facut de a scos 2 foi corect, iar apoi adio. Am incercat sa bag aer sub presiune pe unde incarc(am mai facut asa) dar degeaba. Alte variante mai stiti? Sau e timpul sa trec pe laser Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Da,laserul e ok,insa mai incearca sa-i faci baie in alcool.Incarca-l cu alcool si dupa aia scufundal intr-un pahar cu alcool pana a doua zi.La mine a mers.Ai grija ca dupa un anumit nr. de incarcari trebuie resetata imprimanta-pt. ca ,considera cartusul [prea vechi]/ Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 bagi capul (chipul) in apa calda (preferabil apa sa fie distilata sau clocotita in prealabil) sau daca ai posibilitatea sa il cureti cu ultrasunete. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 cu apa calda a mers si la mine ( defapt era clocotita ) ! Pana acum am aruncat vreo 4 cartuse deoarece se uscau .. si de atunci m-am invatat.. dupa ce il folosesc il pun inapoi in acel suport.. ca sa nu mai aiba contact cu aerul si de atunci nu am mai avut probleme ! Succes Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 O sa incerc cu apa clocotita, ultrasunete nu am de unde. Dar nu o sa ramana apa in capul de imprimare? Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 o sa ramana apa in capul de imprimare?Este bine, fluidizeaza tusul uscat. Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Am facut dus la cartus si acum merge. La inceput nu voia sa mearga, dar am scos cam 2 pagini numai cu negru, iar apoi si-a revenit. Sper sa ma tina cat mai mult.Multumesc de solutii ! Link spre comentariu
cristian2009 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 dupa ce il folosesc il pun inapoi in acel suport.. ca sa nu mai aiba contact cu aerul si de atunci nu am mai avut probleme ! SuccesLa care, sau la ce fel de suport, te referi ? Am si eu o problema asemanatoare. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Asta e suportul .. http://postimage.org/image/sym2ijm6z/ Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum