Vizitator volfied1st Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Folosesc la pc niste boxe de la magnetofon Kashtan de 8 Ohm si as avea nevoie de un amplificator ca sa scot tot ce e mai bun din boxe. Eu sunt incepator si nu ma pricep, si de accea apelez la voi daca se ofera sa imi confectioneze cineva un amplif, eu numai cat sa-l bag in priza si vreau sa imi spuneti si din ce componente il construiti. Am mai citit pe forumuri ca s-ar gasi amplifuri pt Pc...dare unde? Cred ca un amplif de 2x50w ar fi super suficient! Sunt site'uri care comercializeaza amplifuri gata confectionate, finisate tot ? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 din cate stiu eu magnetofonul Kashtan scoate 16 W/8 ohmi si nu cred ca boxele suporta mai mult de atat :roll: un amplif cu 50 W reali s-ar putea sa iti arda boxele daca le dai blana :twisted: amplifurile pt pc de care ai auzit tu sunt cele cu TDA8560 care scoate 40 W pe 2 ohmi si in jur de 20 W pe 4 ohmi iar pe 8 ohmi nu depaseste 12 - 13 W :? ca sa iti faca cineva o stati de-a gata - adica tu numai sa o bagi in priza si sa ii conectezi intrarea/iesirea te ajunge destul de mult :( problema principala fiind pretul ridicat al transformatoarelor la care se mai aduga amplificatoarele, cutia si multe alte componente care mai intra in constructie Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Un vecin foloseste boxe de 4 ohmi de cativa ani buni pe un Kashtan si nu i s-a ars inca Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Un vecin foloseste boxe de 4 ohmi de cativa ani buni pe un Kashtan si nu i s-a ars incanu stiu exact ce stie sa faca un KASHTAN dar eu mam curentat la firele de iesire :shock: :cry: stiu ca au amplifuri cu KT 818 si KT 819 dar nu stiu la cat sunt alimentate Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 din cate stiu eu magnetofonul Kashtan scoate 16 W/8 ohmi si nu cred ca boxele suporta mai mult de atat :roll:stai linistit ca am pompat acum cativa ani la un chef cate 40W RMS pe fiecare boxa si nu a avut absolut nimic (zero distorsion) 8) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Si caii se curenteaza la 12V Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 stai linistit ca am pompat acum cativa ani la un chef cate 40W RMS pe fiecare boxa si nu a avut absolut nimic (zero distorsion) 8)pai e rusesc :twisted: tot respectul pt rusi :wink: avea tata o vorba - "Ce face rusul nu te lasa la greu !" :wink: si cam asa e Link spre comentariu
Vizitator volfied1st Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 dar macar sa ma ajutati sa imi spuneti de ce am nevoie, si eventual scheme, schite , si in paint cum se conecteaza fiecare piesa ( va rog nu radeti dar sunt incepator), cum fac alimentare...deci cam tot... e cineva din galati ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 uite aici de ce ai nevoie http://www.izatech.ro/module/IPA60.htm Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 modulele IPA 60 sunt foarte bune, si nici nu e nevoie sa dai volumul la maxim pt. a determina "punctul exact la care crapa boxele" te opresti la limita distorsiunilor sesizabile, hai, in extremis, deranjante. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Pana la urma ce faci? Link spre comentariu
Vizitator volfied1st Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 bun...deci sa zicem ca iau 2 IPA60...ce fac cu ele? cum le leg, cum le alimentez? sunt incepator...ca sa nu zic prostutz Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 la IPA60 ai nevoie de un Transformator cu o tensune secundara de 2x24V si un curent de 4A Modulul are pe el 3 conectori 1 conector cu 3 contacte pentru alimentare1 conector cu 2 contacte pentru atac1 conector cu 2 contacte pentru difuzorEste cel mai simplu de montat.... Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 prostut nu esti daca ai ajuns AICI AICI sunt numai destepti si/sau care vor fi si mai destepti! dixit!pe langa cele doua module de amplificare iti mai trebuie unu (sau doua) radiatoare, o sursa de alimentare - adica un traf de vreo 200-250W, punte redresoare 35A, 2 condensatoare 10.000uF/63V, ceva sigurante, un intrerupator si un cablu de pus in priza, niste borne de conectare si [eventual] o carcasa. dar cel mai mult iti trebuie un prieten electronist :wink: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 modulul IPA60 are tot ce ii trebuie pe el ! punti condesatoare etc. trebuie numai radiator si traf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum