vio_gl Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 imperecheaza tranzistorii finali si cei prefinali,daca problema persista schimba tranzistorul din super dioda,am mai patit si io asa si am schimbat tranzistorul di super dioda Link spre comentariu
MrPerform Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Salutare! Am inceput sa realizez amplificatorul propus de "Zal" totul bine si frumos a functionat din prima l-am realizat cu trz. 2SC5200 2SA...a mers 3 zile non stop bine inteles la volum mic si pe zi ce trecea tot mai bine se auzea...aseara am dat volumul mai tare ca am avut ceva invitati si s-a lasat cu un chef dar dupa vreo 4 ore de functionare la putere mare noroc cu protectia de la iesire pt CC ca altfel cred ca ramaneam fara o boxa deoarece am 32Vcc pe o iesire, dar in timpul functionarii nu s-a incins aproape deloc. Am verificat finalii si nu sunt arsi. Cam cum ar trebui sa masor sa imi dau seama ce s-a dus deoarece e asamblat in cutie totul si frumos (nu mai functioneaza card readerul ca as posta poze) si mi destul de greu sa scot partea de amplificare. In general cam ce s-ar fi putut arde? Link spre comentariu
MrPerform Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Chiar nimeni? ca nu as scoate piesa cu piesa sa o masor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum